Menü megnyitása

Csoportos tehetségsegítő tevékenységekhez kapcsolódó tartalmak

A Matehetsz a Tehetségek Magyarországa (EFOP3.2.1-15-2016-00001) kiemelt projekt keretében 2017. szeptember 28-án meghirdette a csoportos tehetségsegítő tevékenységek megvalósítására vonatkozó felhívását.

A felhívás szerint egy pályázatban két szakkört, egy további tehetségsegítő program megvalósítását, valamint egy, a tehetségsegítéssel kapcsolatos műhelybeszélgetés megszervezését vállalják a pályázó tehetségpontok vagy tehetségsegítő tanácsok munkatársai. Az akkreditált kiváló tehetségpontok kettő pályázatot nyújthattak be.

Ezzel a felülettel az a célunk hogy minél jobban megkönnyítsük a pályázók részére a pályázatok megvalósítása során elvárt adminisztrációt.

A felhívás szövegét innen töltheti le.

A támogatott pályázatok listáját itt tekintheti meg.

Itt találja a pályázat során kötelezően alkalmazandó elszámolási útmutatót.

Itt találja a csoportos programok megvalósításához szükséges, sablonként működő mellékleteket, melyeket bátran használjanak, töltsenek le:

  • Gyerekeknek szóló programokhoz használatos sablonok:

o   Arculatos meghívó

o   Névsor

  • Felnőtteknek szóló műhelybeszélgetésekhez használatos sablonok:

o   Műhelybeszélgetés napló

o   Jelenléti ív

 

A csoportos programok megvalósításához szükséges CSUPÁN MINTAKÉNT működő mellékletek kérjük NE HASZNÁLJÁK, A MINTÁK CSAK TÁJÉKOZTATÁSUL ÁLLNAK ITT, a megállapodás és a szerződések megkötése online formában történik, KÉRJÜK INNEN NE MENTSÉK LE EZEKET A DOKUMENTUMOKAT:

 

Kedves vezető és segítő programfelelősök!

Itt találják időrendben azokat a pályázóknak szóló információs leveleket, melyeket a csoportos pályázat lebonyolításával kapcsolatban a Matehetsz e-mailen küldött ki a pályázói kapcsolattartók részére.