Menü megnyitása

A fizika mindenkié 3.0

Időpont: 2017. április 21-22.
Az Eötvös Loránd Fizikai Társulat idén 2017. április 21-22. hirdeti meg a “A fizika mindenkié 3.0” országos rendezvényét

A szabad-szervezésű rendezvény a természettudományok szépségét mutatja meg helytől, kortól, időtől függetlenül, így egyéni programokkal, ötletekkel, kezdeményezésekkel lehet csatlakozni az országos programsorozathoz!

“A fizika mindenkié 3.0” kétnapos rendezvény célja megmutatni a természettudományok sokszínűségét, a fizika-, kémia-, matematikai tudományok alkalmazhatóságát, mindennapi eszközeink fizikai-műszaki alapkoncepcióját, hogy megértsük fejlődő világunk természettudományos alapjait, folyamatait. A kíváncsiság, a felfedezni vágyás már a kisiskolában elkezdődik, hogy aztán nap mint nap újabb információkkal épüljön az a tudáshalmaz, amely biztos alapokat nyújt a jövő generációjának. Az Eötvös Loránd Fizika Társulat felkéri az ország fizikatanárait és a természettudományi tantárgyakat oktató tanár kollégákat, hogy tanítványaikkal együtt legyenek a fizika nagykövetei, valamint felkéri a fizikusként és rokon területeken dolgozókat, az érdeklődő középiskolásokat, egyetemi hallgatókat, valamint mindazokat, akik nem szakmabeliként, csak a Világegyetem rejtélyeire és a természet törvényeire rácsodálkozóként találkoztak ezzel az érdekes és izgalmas tudományággal, segítsenek ezt az élményt minél több emberrel megosztani.

További információk és ötletbörze az esemény honlapján!