Menü megnyitása

Tudományos Csopa Cafe - Állatvédelmi aktualitások

Időpont: 2017. október 10. 18:00
Havonta egyszer, kedd délutánonként, a kutatóké és a szakembereké a főszerep a Csodák Palotájában.

Többek között vegyészek, fizikusok, biológusok, nyelvészek, geológusok, mérnökök és kutatóorvosok váltják egymást a Tudományos Csopa Cafeban. Az érdeklődők első kézből hallhatnak a laborokban, szakhatóságoknál, levéltárakban és könyvtárakban folyó tudományos munkáról és a legfrissebb eredményekről. Megismerhetik magát a KUTATÓT, SZAKEMBERT, kiderül, mi befolyásolta a pályaválasztásban, milyen kihívások, célok mentén építi tudományos karrierjét. A Csodák Palotája látogatói bepillanthatnak a tudományok művelőinek rejtelmes hétköznapjaiba.

A Tudományos Csopa Cafe a kedvezményes Csopa Night jeggyel látogatható. Előzetes regisztráció a tok [at] csopa.hu címen.

Szezonnyitó program: 2017. október 10., kedd 18:00

Vendég: Dr. Pallós László, osztályvezető, országos állatvédelmi főfelügyelő (Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, Állategészségügyi és Állatvédelmi Igazgatóság, Állatvédelmi Osztály)

2017 őszén a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal munkatársai jönnek el Óbudára, hogy képet adjanak a szervezet mindennapjainkat érintő tudományos tevékenységéről. Októberben a hazai állatvédelem aktuális kérdéseiről hallhatunk az országos állatvédelmi főfelügyelőtől.