Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Játszani is engedd JG 350 000 038

GlobalID:
JG 350 000 038
Alkalmazók:
Indulás dátuma:
2015
„Gyermekeink úgy fognak holnap dolgozni, ahogyan ma játszanak: "alaposan és kitartóan" vagy figyelmetlenül és unottan.” /Elisabeth Plattner/

A műhelyfoglalkozáson a szakembereknek lehetőségük nyílik arra, hogy elsajátítsák azokat a technikákat, amelyek segítségével megtervezhetők, lebonyolíthatók az olyan foglalkozások, amelyek módszertani tartalmaikat tekintve elsősorban az indirekt tanulás eszköztárát alkalmazzák. Továbbá megismerhetik azokat a módszereket, amelyek révén hatékony módon lehet a játékfoglalkozások segítségével a formális tanulmányokat is támogató fontos és hasznos ismereteket, mintákat átadni, valamint diákmentorokat felkészíteni és bevonni a foglalkozások lebonyolításába. A műhelymunka során bemutatni kívánt játékok, foglalkozások sokrétűek, azokban innovatív módon ötvöződnek a táblajátékok, csapatépítést előmozdító, valamint a nagymozgásokat és a fizikai állóképességet javító elemek.

A műhelymunka során ezeknek a játékoknak a megismerésére nyílik lehetőség: Amőba, Pötyögtetés amőba, Malom, Kutya - Macska, Pentomino, Quoridor, Mancala, Set, Quarto, Goblett, Cascades, Pylos, Mastermind, Szókratesz, Reversi, Gommulo, Seega, Surakata.