Menü megnyitása

A TE VÁROSOD, A TE DIVATOD, TERVEZD MEG!

Időpont: 2018. október 18-28.
Jelentkezési határidő: 2018. október 28.
Nevezési határidő: 2018. október 28.
Eredményhirdetés: 2018. november 28.
Rajzold, színezd, tervezd újra Miskolcot, Szolnokot vagy Székesfehérvárt! Mutasd meg alkotói pályázatunkon, mit jelent számodra a város, és nyerj!

Mutasd meg, mit jelent számodra Szolnok, Miskolc vagy épp Székesfehérvár! „A Te városod, a Te divatod, tervezd meg!“ pályázat a fiatalabb korosztály újszerű gondolkodását és vizuális kreativitását keresi. Rajzolj, tervezz, küldd be alkotásod, és nyerj negyedmillió forintot! A pénzdíj mellett további értékes jutalmakkal is készül a Korzó.

Városonként a legjobb alkotás készítőjének jutalma: 250.000 Ft! A legjobb alkotás egy hátizsák- vagy sapkakollekció részeként meg is valósul. Továbbá a kollekció értékesített darabjai után befolyt összeggel városod egy civil szervezetét támogatjuk.

Szinte bármilyen alkotással nyerhetsz: lehet az szabadkézi rajz, városod újraértelmezése rajzlapon vagy akár Photoshopban, logóterv, vagy éppen egy teljesen elszállt illusztráció – bármi, amit városod ihletett. A három város egy-egy győztesének ábrája a Korzó gymbag- vagy sapkakollekciójának tagjaira kerül majd mintaként, így az egész város viselheti, amit terveztél!

A beküldött pályázatokat minden város esetében zsűri értékeli majd. A zsűri egyik tagja mindhárom városban egy-egy olyan híresség, akinek szívügye városod tehetségeinek felkutatása; így Szolnokon Caramel, Miskolcon Polla, Székesfehérváron pedig Dablty vesz részt az értékelésben. A második zsűritag mindenütt egy Szolnok, Miskolc, illetve Székesfehérvár környéki művészeti iskola delegált tanára lesz, a harmadik pedig egy, a Korzót üzemeltető Ceetrus Hungary Kft. által delegált szakember.