Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Tanulmányi versenyekről gyorsan, egy helyen

2022. szeptember 14.

A Matehetsz által működtetett tanulmanyiversenyek.hu oldalon korábban beküldött versenyek aktualizálására, új versenyek beküldésére bíztatunk minden versenyszervezőt.

A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége évek óta lehetőséget biztosít diákok részére szervezett versenyek több kategória alapján szűrhető, rendszerezett megjelenítésére a https://tanulmanyiversenyek.hu/ oldalon.

Bízunk benne, hogy az idei tanév már kiszámíthatóbb lesz, ezért szeretnénk ismét aktívabbá tenni a szervezőket az információk beküldésében. Tesszük ezt azért, mert a szülők, diákok, pedagógusok a webes statisztikák alapján továbbra is keresik itt a versenyeket. Mi pedig arra törekszünk, hogy az adatok széleskörűek és frissek legyenek az adatbázisunkban. Tudjuk, hogy az Oktatási Hivatal oldalán szintén található egy nagyon jó és alapos nyilvántartás a versenyekről, ezeket a mi oldalunkon is külön hivatkozással megtalálják. 

A folyamat újraindítása érdekében tehát szeretnénk kérni, hogy ha az Ön intézménye idén is megrendezi korábbi versenyét, amit már beküldött nekünk, akkor a beküldött leírást a "Verseny módosítás" oldalon aktualizálják. Amennyiben a verseny eddig még nem szerepelt adatbázisunkban, akkor az "Új verseny beküldése" oldalon tujda ezt regisztrálni. A lejárt felhívások a „Korábbi évek versenyei” szűrő alatt továbbra is megtalálhatóak az adatbázisban.

 

A megosztásokat és az együttműködést előre is köszönjük!