Menü megnyitása

E-learning és műhelymunka

2014. december 18.

Felhívás kétszeresen kivételes tanulókkal foglalkozó pedagógusok számára.

Az évek óta népszerű Géniusz képzések sorában idén egy új típusú képzési forma jelenik meg: az elméleti tananyag e-learning alapú online feldolgozását követő 15 órás gyakorlati műhelymunkát tartalmazó vegyes, angol szakszóval „blended learning” képzési forma.

Ezt az új típusú képzési szerkezetet elsőként a kétszeresen kivételes tanulók tehetséggondozásával foglalkozó szakemberek számára kínáljuk, ebben a témában készült el az a három részes e-learning tananyag, amely honlapunkon mindenki számára ingyenesen elérhető. A képzésre jelentkezőknek önállóan kell elsajátítaniuk az e-learning tananyagot, majd ismeretekről a gyakorlati műhelymunka megkezdése előtt számot is kell adniuk, hiszen a műhely már épít az e-learning tanagyagban foglaltakra. A 15 órás gyakorlati műhelymunka megszervezésére a megyeszékhelyeken kerül majd sor, előre jelzett napokon. A műhelymunkák első 5-5 órás alkalmait Debrecenben, Egerben, Miskolcon, Nyíregyházán és Salgótarjánban tartjuk 2015. január 9-10-én. A részvétel feltétele a felhívás szerinti jelentkezés és az e-learning modulok gyakorló feladatsoraiból összeállított teszt sikeres kitöltése legkésőbb 2015. január 6-ig.

„A kétszeresen kivételes tanulók tehetséggondozása” témában megvalósuló blended learning képzések című felhívásunkat itt olvashatja.

Ha részletesebben szeretne tájékozódni a tananyag tartalmáról és a „blended” típusú képzési formáról, akkor ajánljuk figyelmébe tájékoztató oldalunkat, ahol többek között dr. Gyarmathy Éva pszichológus és Sári Csilla, a képzési alprojekt vezetője ismerteti meg olvasóinkat az új képzési forma előnyeivel.