Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Elindult a tehetségblog!

2015. február 22.

Az új év tartalmi bővülést hozott a MATEHETSZ online kínálatában: elindult blog.tehetseg.hu oldalunk.

A blog célja a Tehetségpontok, tehetségsegítő szakkörök és szakemberek közötti közvetlen, műfaji kötöttségektől és formaságoktól mentes kapcsolatteremtés: a legjobb ötletek, a legszínesebb események, a legemlékezetesebb eredmények első kézből történő megosztása. A blogra regisztrálhat bárki, aki szívesen ad hírt a tehetségsegítés általa ismert újdonságairól, vagy osztja meg véleményét kommentek formájában, illetve aki szeretné mások elképzeléseit megismerni a tehetséggondozás elméletéről és gyakorlatáról.

A blog.tehetseg.hu-ra szöveges posztok, fotógalériák, videók vagy linkmegosztások egyaránt felkerülhetnek (ha valaki igényli, a blog tapasztalt szerkesztőinek a segítségével) tehetségnapokról, versenyekről, produkciókról, táborokról, sikeres tehetségsegítő egyéniségekről, tehetséges fiatalokról.

A blogon olvashatók és láthatók a Tizenkettő nem egy tucat című pályázati felhívás harmadik köréhez csatlakozott tehetségsegítő médiaszakkörök alkotásai is: képes és szöveges tudósítások, videointerjúk kiemelkedő képességű fiatalokkal az ország minden részéről.

És hogy miért éri meg blogot írni? Erre válaszul ajánljuk blogunk egyik posztját itt.

Jó blogolást, jó posztolást kívánunk!