Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Erősödik a Matehetsz közösségi média jelenléte

2021. november 3.

Közösségi média felületeinken igyekszünk minél szélesebb körben hírt adni a szervezetünket és tagszervezeteinket érintő összes lényegi és aktuális történésről. Az elmúlt fél évben egyre több személyesebb hangvételű tartalom is előtérbe került a szakmai üzeneteken, információkon túl – életképek, kisfilmek színesítik a korábban sem szürkének nevezhető palettát, amelynek köszönhetően követőink száma folyamatosan növekszik.

Október elején elindult Bajor Péternek, a Matehetsz ügyvezető elnökének személyes Facebook oldala. A vezető szakember saját gondolatai, szakmai ajánlásai mellett ezen a fórumon is több Matehetszet érintő tartalommal találkozhatnak az érdeklődők.

Szeretettel ajánljuk közösségi média oldalainkat barátainknak, munkatársainknak, szakmai partnereinknek, tehetségpontjainknak, tutorainknak, mentorainknak és nem utolsósorban a Matehetsz tehetséghálózatához kapcsolódó fiataloknak – és mindazoknak, akik valamilyen formában a közösségünkhöz tartoznak, vagy szívesen csatlakoznának hozzánk.

Kövessék, kövessétek a Matehetszet a Facebookon és az Instán is!

Facebook: https://www.facebook.com/atehetsegsokszinu

Instagram: https://www.instagram.com/matehetsz/

#atehetsegsokszinu #matehetsz #bajorpeter