Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

HiSchool Alapítvány - Támogassuk együtt a diákokat a pályaválasztásban!

2023. április 5.

Még 2022-ben egy izgalmas programban dolgoztunk együtt a HiSchool Alapítvánnyal, akik gimnazista diákoknak segítenek kiigazodni a pályaorientáció útvesztőjében.
Amellett, hogy egyetemi helyszíneken megrendezett pályaorientációs fesztivált rendeznek, mellyel a tanárok munkáját is segítik ezen a téren, igényfelmérés mentén céglátogatásokat is szerveznek a diákoknak. Jelenleg keresik azokat a budapesti gimnáziumokat, akik szívesen kapcsolódnának a pályaorientációs programjaik megvalósítása kapcsán. Bemutatkozásuk és felhívásuk itt olvasható.

A HiSchool Alapítványról

Küldetésünk
Szívügyünk a jövő generációjának támogatása.
Egy olyan közösséget építünk, amiben különböző oktatási szervezetek, szakmák képviselői, innovatív cégek, trénerek, mentorok, coachok és egyetemisták a középiskolákkal összefogva együtt segítenek a jövő generációjának, hogy megtalálják az önismeretükön alapuló céljukat és tudatosan tegyenek álmaikért.

Együtt a pályaválasztásban
Alapítványunkban szakmai önkénteseink, a már fentebb említett pályaorientációs fesztiválok és céglátogatás szervezése mellett ingyenes online/személyes coachinggal,  készségfejlesztő workshopokkal tesznek azért, hogy a tudásmegosztáson keresztül egymást segítve folyamatosan fejlesszék a diákok támogatásának módszertanát. Missziónk a diákok önismeretének, önbizalmának, készségeinek és pályaorientációjának segítése. Kölcsönösen előnyös együttműködések kiépítésére törekszünk, amelyben egy-egy szereplő könnyen tud csatlakozni és hatékonyan tudja támogatni a fiatalokat olyan módon, hogy saját tudásuk és ismertségük gyarapodik.

Felhívásaink
Mi már a jövő tanévre készülünk! Keressük azokat a budapesti, vagy körnéykbeli gimnáziumokat, akik a jövő tanévben szívesen dolgoznának együtt velünk, hogy a tanév rendjébe illesztve akár egész év folyamán támogathassák diákjaikat változatos és élményszerű pályaorientációs és pályaedukációs programokkal. Honlapunkon betekintést kaphatnak programjainkba: https://www.hischool.hu/interjuk


Keressenek minket az alábbi elérhetőségeken: palyavalasztas [at] hischool.hu,  ritakalmanchey [at] hischool.hu (iskolai kapcsolódás)
Ha pedig többet olvasnának rólunk, ezen a linken keresztül megtehetik: https://forbes.hu/napi-cimlap/palyavalasztas-tarsadalmi-vallalkozas-startup-hischool/