Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Lezárult a Tizenkettő nem egy tucat! közönségszavazása

2014. május 12.

A közönségszavazáson 5 kategóriában lehetett szavazni, több mint 2700 szavazat érkezett a 25 kisfilmre. Íme a nyerteslista.

A Tizenkettő nem egy tucat! felhívás keretében iskolai médiacsapatok forgattak kisfilmeket és készítettek interjúkat tehetséges fiatalokról. A MATEHETSZ szakmai zsűrije közönségszavazást hirdetett a legjobb alkotásokból. A közönségszavazáson 5 kategóriában lehetett szavazni, több mint 2700 szavazat érkezett a 25 kisfilmre.

A győztesek listája:

Tudomány és technika kategóriában az Egy modern polihisztor című, a Plaszkó Noelt bemutató kisfilm győzött 410 szavazattal, mely a miskolci Földes Ferenc Gimnázium médiaszakkörének munkája. Szakkörvezető tanár: Kovácsné Szeppelfeld Erzsébet.

A sport kategóriát a Regionális Mesterség Központ REMEK médiaszakkörének munkája, A karatebajnok című, Szeifert Gézáról szóló kisfilm nyerte meg 174 szavazattal.  A médiaszakkört Bazsó Miklós vezette.

A Pécsi Művészeti Gimnázium két kategóriában is győzött. Előadóművészet kategóriában a Szigyártó Szandrát bemutató filmmel - Szívvel-lélekkel a táncos pálya felé - 434 szavazattal, Alkotóművészet kategóriában pedig a tipográfus Dublecz Dánielt bemutató filmmel - A tipográfia mestere -, 255 szavazattal. A szakkör vezetője: Rajnai Richárd.

Az Egyéb kategória győztese A rádiózás ifjú tehetsége című, Tóth Viktóriát bemutató kisfilm lett 278 szavazattal, mely a Széna Tehetségpont médiaszakkörének munkája. Szakkörvezető tanár: Bánkúti Gábor.

Gratulálunk a Tizenkettő nem egy tucat! közönségszavazásán győztes kisfilmeknek és alkotóiknak!

A nyereményeket postán küldjük el a médiaszakkör résztvevői számára.