Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

A Matehetsz személyiségfejlesztő, gazdagító programjait nyári táborokkal is erősíti

2019. szeptember 6.

A  Tutorprogramba bevont diákok közül 105-en négy turnusban, két inspiráló helyszínen, a Miskolc-közeli Varbón és Balatonföldváron élvezhették a szakemberek által szervezett programokat.

A fiataloknak tehetségterületi támogatásuk mellett speciális készségeik fejlesztésére, pl. érzelmi intelligenciájuk fejlesztésére, valamint kortárs kapcsolataik megerősítésére is nagy szükségük van. A foglalkozások fókuszában az önismeret szerepelt. 

Sábiánné Jánosi Anna Mária tutorként vett részt a táborban, a Matehetsz tutorprogramjához 2018. februárban csatlakozott:

„Véleményem szerint a 15-16 éves kortól  érdemes elkezdeni az önismerettel való foglalkozásokat. A tutoráltak megerősödnek önbecsülésükben, bátrabban képviselik magukat, elképzeléseiket. Motivációt nyernek.  Könnyebben fogadnak el másokat és fejlődik a kommunikációjuk, egyszerűbben kapcsolódnak másokhoz. Az én véleményemen túl ezt a visszajelzést kapom a szülőktől, tanáraiktól is.”

A nyári táborok a „Tehetségek Magyarországa” című az EFOP-3.2.1-15-2016-00001 azonosítószámú kiemelt projekt, valamint az NTP-HTSZ-M-19-A-0001 sz. pályázati forrásból valósultak meg. 

 

A Matehetsz tehetségtábora