Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Mit hoz a jövő? Tanítás–tanulás másképp konferencia teljes tartalma elérhető

2021. március 30.

Levél a szervezőktől

Egyesületünk örömmel továbbítja a XXII. Országos Közoktatási Szakértői Konferencia szervezőinek levelét, mely online zajlott 2020. november 3–5 között.

 

Tisztelt TehetségBarát Kolléga!

Tájékoztatjuk, hogy elkészült a Mit hoz a jövő? Tanítás–tanulás másképp közoktatási konferencia kiadványa, amely az elhangzott plenáris előadásokat, kerekasztal-beszélgetéseket, a szekciók összefoglalóit, a konferencián készült fotókat (I. kötet) és a szekcióbeli előadásokat (II. kötet) tartalmazza.

A kiadványt eljuttattuk az előadóknak, a közreműködőknek és azoknak, akik előzetesen jelezték erre vonatkozó igényüket, valamint mindazon intézményeknek, melyek közvetlen kapcsolatban állnak a köznevelés, a szakképzés, a felsőoktatás irányításával, koordinálásával.

Elkészült a kiadványkötetek online változatának aktualizálása, így már a legutóbbi konferencia előadásait is tartalmazza a gyűjtemény:
A jubileumi XX. Országos Közoktatási Szakértői Konferenciára készítettük el az addig megjelent kötetek digitalizált, online változatát, amely a kiadványokban megjelent összes előadás, vitaindító, szekció-összefoglaló publikációjának, a programfüzeteknek és a konferenciákon készült fotóknak a gyűjteménye. Ezt az összefoglalót bővítettük a 2020. évi konferencia anyagával.

Az előadások prezentációi:
A rendező szervezet honlapján, a suliszerviz.com oldalon azon előadások prezentációit, melyek közzétételéhez az előadók hozzájárultak, pdf formátumban elérhetővé tettük.

Az előadások videói:
Az idei online konferencia jelentkezési felületén, a https://suliszervizkonferencia.com oldalon a plenáris előadások, a kerekasztal-beszélgetések és a szekciók videói megtekinthetők.

Őszintén reméljük, hogy – a veszélyhelyzet elmúltával – személyesen is találkozhatunk Önökkel 2021. november 9–11-éig Hajdúszoboszlón, a XXIII. Országos Közoktatási Szakértői Konferencián!

Tisztelettel várjuk Önt és az érdeklődő szakembereket a rendezvényre!

Addig is kívánjuk, hogy a konferencia anyagai nyújtsanak segítséget további munkájához!
Amennyiben van olyan aktuális témakör, amellyel az Ön véleménye szerint jó lenne foglalkozni a következő konferencián, kérjük küldje el erre vonatkozó javaslatát!

Debrecen, 2021. március 17.

A rendezők nevében üdvözlettel:

Kónyáné Tóth Mária, a  Suliszerviz Pedagógiai Intézet igazgatója és Molnár Csaba,a Suliszerviz Oktatási és Szakértői Iroda Kft. ügyvezetője