Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

OkosÓvoda Program

2023. szeptember 29.

A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség az OkosÓvoda Program keretében pályázatot hirdet magyarországi óvodák és bölcsődék számára ingyenes honlapszolgáltatás igénybevételére.

A pályázatok beküldésének határideje: 2023. október 15.

Az OkosÓvoda Program pályázata keretében 100 intézmény egységes szolgáltatásként, kész arculati elemeket tartalmazó modulokból a saját igényeinek megfelelően alakíthatja ki honlapját.

 

A program keretében indított „DigiMini” kutatás segítségével figyelemmel kísérjük az óvodás, bölcsődés korosztály okoseszköz-használati szokásait, magatartását, valamint az intézmények és a pedagógusok a digitális technológiával, annak alkalmazásával kapcsolatos igényeit, hozzáállását a legkisebbek digitális kompetenciájának fejlesztése érdekében.


Kiknek szól a felhívás?

  •     minden, magyarországi telephellyel rendelkező állami, egyházi, alapítványi és magán fenntartású óvoda, illetve bölcsőde nyújthat be pályázatot,
  •     elsősorban olyan intézmények jelentkezését várjuk, akik még nem rendelkeznek saját, önálló honlappal, de szeretnék hatékonyabban és gyorsabban megosztani az óvodai élettel kapcsolatos információkat


Mit kap a nyertes pályázó?

  •     A pályázati eljárásban a szakmai Bíráló Bizottság által kiválasztott intézmények 2023. október 25-től 2026. október 31-ig vehetik igénybe a DIY (Do-It-Yourself, azaz Csináld magad!) honlapkészítő szolgáltatást.
  •     Kész arculati elemeket tartalmazó modulokból a saját igényeiknek megfelelően alakíthatják ki honlapjukat.
  •     A honlap kialakítására, üzemeltetésére vonatkozóan egy munkatársuk számára ingyenes felkészítést, valamint 1500 MB tárhelyet, 1 db .hu domain nevet és 3 db e-mail címet kapnak, ingyenesen


Hogyan lehet pályázatot benyújtani?

Pályázni az intézményvezető által aláírt és kitöltött jelentkezési lap benyújtásával lehet, amelyet az okosovoda [at] kifu.gov.hu e-mail címre 2023. október 15-ig elküldeni.

 

A részletes pályázati kiírás és a pályázati jelentkezési lap ide kattintva tölthető le:

OkosÓvoda Program Pályázati felhívás és jelentkezési lap

Adatvédelmi tájékoztató

A pályázat beküldésének határideje: 2023. október 15. éjfél

 

Hivatkozás: https://digitalisgyermekvedelem.hu/storage/okosovoda_poster_A4_update-compressed.pdf