Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Tehetségpont akkreditáció 2021

2021. március 28.

111 szervezet nyerte el idén az akkreditált tehetségpont címet 

2020. június 25-én online tartottuk meg felkészítőnket a minősítés iránt érdeklődő tehetségpontok képviselői számára. A webes tájékoztatón több mint 300 fő vett részt. Az akkreditációra az eseményt követően lehetett jelentkezni.

A konzultációs időszak és az online felület lezárása után kezdődhettek a személyes látogatások, amit a tehetségpontok és a szakértők egyaránt vártak. Tapasztalatunk szerint a személyes jelenlét segíti az adott intézmény/szervezet klímájának és az ott dolgozó szakemberek, pedagógusok mélyebb megismerését.  „Csodákat látunk” – szokták mondani szakértőink. Sajnos az idei tanévben a helyszíni látogatások épp a járványhelyzet súlyosabb, őszi-téli időszakába estek, ezért a későbbiekben online eseményeket szerveztünk.

A nehézségek ellenére 111 tehetségpont nyerte el az akkreditált vagy akkreditált kiváló tehetségpont címet, amihez ezúton is gratulálunk! (A szervezetek, intézmények nevét a cikkhez csatolt táblázatban lehet megtekinteni.)

A tehetségpont akkreditáció eredményét igazoló táblákat, okleveleket a minden év márciusában megrendezett Kárpát-medencei tehetségnapon adjuk át a tehetségpontok képviselőinek. Idén a járványhelyzetre való tekintettel a hagyományos formában történő átadás helyett az okleveleket postai úton juttattuk el 2021 márciusában. Az akkreditáció az átadás formájától függetlenül az oklevélen feltüntetett dátumtól kezdődően érvényes.

A Kárpát-medencei tehetségnapot idén online formában rendezzük meg, 2021. május 12-én, szerdán 14.30-as kezdettel, a korábbi években megszokottakhoz képest egyedi és rendhagyó programmal. A rendezvényre hamarosan indul a regisztráció, a részletekkel még jelentkezni fogunk.

Sok türelmet kívánunk a tanév hátralevő részében!

Találkozzunk az online Kárpát-medencei tehetségnapon!

A Matehetsz tehetséghálózatáról itt talál további információkat.

A Matehetsz tehetségtérképe