Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Antal Bálint

Antal Bálint
Születési év: 
1997
Lakhely: 
Veresegyház
Tehetségterület: 
Társadalomtudományok

Miért fontos számodra ez a program?
A Tehetség Piactér számomra azért fontos elsősorban, mert egy olyan mentort kaphattam, aki sokat segített abban, hogy egy letisztultabb képet kaphassak magamról és arról, hogy mivel is szeretnék foglalkozni. A klubtalálkozón pedig új, érdekes emberekkel ismerkedhettem meg, ami motivált is egyben az új dolgok megismerésében.

Miért érzed/érezted úgy, hogy szükséged van mentorra?
Éreztem magamban egy olyan hajlandóságot, hogy szeretnék fejlődni és megismerkedni egy újfajta aspektusból az érdeklődési területemmel (társadalomtudományok, és most azon belül is az oktatáspolitika), amihez szükségem volt egy olyan iránymutató mentorra, aki el tud igazítani a dolgok sűrűjében.

Mitől más egy mentori segítség, mint egy tanári/szülői segítség?
A mentorom nem az apám és nem is az osztályfőnököm. Éppen ezért más a kapcsolat jellege is és olyan dolgokban is tud segíteni, amiben mondjuk szakmailag egy pedagógus nem biztos, és amiben a szülő sem biztos, hogy tanácsot tud adni. Mondhatnám, hogy egy olyan értékes kapcsolat, amely akár mindkét fél számára is lehet jövedelmező.

Miért ajánlanád egy barátodnak, hogy keressen mentort?
Azért, mert ez egy olyan hatalmas élmény, amelyben mindenkinek részt kell vennie! Szívesen ajánlom már most is azoknak, akik rákérdeznek, hogy mi is ez a program, hiszen én megtaláltam benne számításaimat és hiszem, hogy másoknak is segíthet!

Mit kaptál eddig a programtól?
Szakmai támogatást céljaim megtalálásához és az érdeklődési területem megismeréséhez, tanulmányozásához olyan szakemberektől, akikre mindig lehet számítani.

További gondolatok:
Mindenkinek meleg szívvel tudom ajánlani, még azoknak is, akik éppen érettségi előtt állnak, mert nem fogjátok megbánni!

Adatlap: