Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Bodnár Debóra

Bodnár Debóra
14 éves - Tiszavasvári
Aegon – „Érd el a célodat!” különdíj
vers- és mesemondás

Debóra profikat meghazudtoló módon, magabiztosan, jó kiállással, felkészülten szerepel a nemzeti ünnepekre összeállított műsorokban, karácsonyi hangversenyeken, ballagási és városnapi ünnepségeken, vers- és prózamondó, valamint szépkiejtési versenyeken.

A versenyeknek mindig dobogós helyezettje. 2012-ben elnyerte a Szép Magyar Beszéd verseny tiszántúli fordulóján a Kazinczy jelvény arany fokozatát.
Debóra most nyolcadikos, de már kisgyerekként szenvedélyes érdeklődést mutatott a zene, a tánc, a mozgás, az irodalom, a színpadi darabok és drámajátékok iránt. Kiemelkedő intellektuális képességével, szép kiejtésével, a versek, a zene iránti szeretetével, magával ragadó előadásmódjával már alsó tagozatos korában kitűnt társai közül.
Még nem tudja pontosan, mi szeretne lenni, továbbtanulásában a média szakos és esetleg a művészeti, vagy színművészeti képzést tartja elképzelhetőnek.
Az ösztöndíjból tabletet vesz, amit az anyanyelvi olvasáshoz és az idegen nyelv tanuláshoz használ majd elsősorban.

Legjobb eredményei:

Szép Magyar Beszéd Verseny, szavalóversenyek, versmondó versenyek, szépírás versenyek, könyvtárhasználati vetélkedő, anyanyelvi verseny, hangos olvasási verseny, próza- és mesemondó versenyeken 1-3. helyezések

Adatlap: 
Kapcsolódó intézmény, szervezet: