Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

CsibÉSZtúra: Fedezd fel tehetségedet! - Jelentkezési lap

 

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

 

Kedves CsibÉSZtúrázó!

Köszöntünk a CsibÉSZtúra: Fedezd fel tehetségedet! felhívásunk 2018 őszi jelentkezési felületén. A részvételhez annyit kell tenned, hogy az alábbi űrlapot kitöltöd és beküldöd 2018. szeptember 27-én délután 5 óráig

A bejelölt válaszaid függvényében megjelenik majd egy, vagy két letöltendő adatlap. A jelentkezésed véglegesítéséhez fontos, hogy ezeket kitöltsd, aláírd, illetve aláírasd szüleiddel és a jelentkezési lap alján csatold, illetve postán is eljuttasd a Matehetsz címére (Matehetsz, 1518 Budapest 112, Pf. 146.). 

Ezeket az adatlapokat előre le tudod tölteni, hogy a jelentkezési lap kitöltésekor már készen legyenek:

1: Mindenkitől kérünk egy Adatkezelési nyilatkozatot.

2: Ha Magyarországon laksz, de nem budapesti, vagy pest megyei lakos vagy, akkor az életkorodnak megfelelő ESZA kérdőívet is várjuk Tőled: 16 éves kor alattiak részére vagy a 16 évesek és fölöttiek részére.

 

Szeptember 28-án visszaigazoló emailt kapsz majd, amiben megtudod, hogy pontosan melyik négy Agytornával és melyik időszakban kell játszanod. Addig pedig gyakorolj bátran a CsibÉSZtúra oldalon! Ne felejtsd, a jelentkezéseddel az alábbiakat nyerheted:

  • Megismersz néhány érdekes játékot, amelyek az iskolai előmeneteledhez is fontos képességterületeket mozgatnak meg, fejlesztenek.
  • Szakembereinktől visszajelzést kapsz, hogy korosztályodhoz képest mely területeken értél el kiemelkedően jó eredményt.
  • Belépőt nyersz a 2018. december 8-i budapesti CsibÉSZtúra rendezvényünkre, ahol további érdekes feladatok, önismereti foglalkozások és közösségi játékok várnak Rád.
  • Ezen a CsibÉSZtúra rendezvényen tabletek, táblás játékok és további értékes nyeremények találnak gazdára.
  • Meghívást kaphatsz a Matehetsz további tehetségsegítő programjaiba.

A CsibÉSZtúra Fedezd fel tehetségedet! felhívással kapcsolatban Győryné Csomó Ildikó ad további felvilágosítást az info [at] csibesztura.hu email címen.

 

Várjuk jelentkezésedet!

a CsibÉSZtúra csapata