Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Polgári Bank Zrt.

Genius Loci díj 2020 - regionális kategória

Támogató: Polgári Bank Zrt.      
Támogatott: Hajdúböszörményi Bocskai István Gimnázium

A Polgári Bank Zrt. 2013 óta a Hajdúböszörményi Tankerületi Központ illetékességi területének iskoláiban, Hajdúböszörményben, Hajdúnánáson, Tiszacsegén, Polgáron, Újtikoson, Újszentmargitán és Görbeházán, illetve ezen iskolák mellett működő tehetségpontokban folyó munka hűséges támogatója.
A bank tehetségtámogató aktivitása tudatos és tervszerű, egymásra építkező modulokkal biztosítja a szükséges anyagi hátteret.
Nem egyetlen nagy volumenű programra kell gondolni, sokkalta inkább az iskolákhoz, s a tehetséges fiatalokhoz illeszkedő mozzanatokra:

  • Iskolai alapítványok és más tehetségsegítő civil szervezetek számlavezetőjeként kedvező, rugalmas és gyors szolgáltatásokat biztosít helyben: Bocskai István Gimnáziumban működő Eminensek díjai, Non omnis moriar és a dr.  Rácz Tibor alapítványok, a Játsszunk Kézilabdát! Alapítvány Hajdúnánás, a Hajdúböszörményi Zeneiskoláért Alapítvány, a Görbeházi Széchenyi Iskola Alapítványa
  • Rendezvényeket támogat, tanulmányi versenyek díjazásához járul hozzá adományaival, felajánlásaival: Hajdúböszörményi Robotolimpia, Kis Tudósok természettudományi verseny, alapítványi bálok felajánlásai
  • Rajzpályázatok rendszeres meghirdetése a hajdúböszörményi és a görbeházi bankfiókban
  • Önkéntesek biztosítása pénzügyi tehetséggondozásban, valamint a Pénz7-en és a Pénziránytű-iskolai programokhoz kapcsolódva előadások és foglalkozások tartása.

A Polgári Bank célzott támogatására a sokoldalúság jellemző, s partnerként vesz részt az iskolák életében.