Menü megnyitása

Dobi Csenge

Dobi Csenge
Születési év: 
1996
Lakhely: 
Eger
Tehetségterület: 
pszichológia
Mentorok: 

Sok minden érdekel. Foglalkoztam már természettudományos kutatással, álmodoztam szakács és színészi pályáról is… Nemrégiben jöttem rá, hogy ami igazán érdekel, és amiben kiteljesedhetek, az a pszichológia.

Mindig is szerettem az embereket hallgatni, kíváncsi vagyok a történeteikre. A nekik mindennapos dolgok, amik velük történnek, számomra nem mindig azok, éppen ezért hiszem, hogy az emberek érdekesek és van bennük egy-egy plusz különlegesség. Legjobban a kiskamasz gyerekek lelkivilága érdekel. Ők az a korosztály, akik már nem is gyerekek, de még nem is kamaszok, tehát rengeteg változás zajlik bennük, főleg a lelkükben. Velük szeretnék foglalkozni később az egyetem után.

A nyelvek nagyon fontosak az életemben. Már 12 éve tanulok angolul, 4 éve németül, és 2 éve franciául. Belgiumban tanultam meg franciául, amikor három hónapig cserediák voltam. Ez az időszak nagy hatással volt az életemre, rengeteg barátot és élményt szereztem az ott töltött idő alatt.

Szabadidőmben szívesen nézek sorozatokat, filmeket, vagy éppen egy könyv világában veszek el. Igyekszem mindenre időt fordítani, viszont az időm beosztását még meg kell tanulnom.

Adatlap: