Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Farkas Dezső

Farkas Dezső
Munkakör: 
Értékesítési igazgató
Mentoráltak: 

Önnek volt-e mentora, aki akár tanulmányai során, akár később támogatta, segítette szakmai vagy egyéb területen?
Kiváló kezdeményezésnek tartom a Tehetséges Piactér programját a fiatalok körében. Annak idején sikerült részvételt nyernem mesterszakos tanulmányaim kezdetén a Bankárképző Mentorprogramba, ahol Balogh Imre, akkor az MKB Bank vezérigazgató-helyettese lett a mentorom. Imrével azóta is tartom a kapcsolatot, bármikor fordulhatok hozzá akár személyes, akár szakmai kihívásnak nézek elébe! Egyszerűen összefoglalva a mentorom a példaképem! Ezt az érzést és lehetőséget szeretném nyújtani én is a mentoráltamnak!

Miért tartja fontosnak, hogy sikeres szakemberek egyéni segítséget nyújtsanak a pályájuk elején álló tehetséges fiataloknak?
Jelenleg nagyon sok tehetséges fiatal van, akiben megvan a szikra, de nincsen meg a kellő ismeretsége, tudása ahhoz, hogy felkészüljön a nagyvilágra, a vállalkozói életre. Véleményem szerint mi csupán a katalizátorai vagyunk e tehetséges fiataloknak ahhoz, hogy kibontakozzanak és nagyot alkothassanak! Az, hogy ehhez mi segítséget tudunk nyújtani, külön öröm számunkra!

Adatlap: