Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Harangozó Krisztina

Harangozó Krisztina
10 éves - Polgárdi
Aegon – „Érd el a célodat!” különdíj
versmondás, sport

Krisztina tehetsége négyéves korában mutatkozott meg: a polgárdi mazsorett együttesben tűnt ki kisugárzásával, remek mozgásmemóriájával, önkifejező készségével. Már egész korán versenyzett szólóban. Jelenleg az iskolájában működő atlétika klub tagja. Már második osztályos korától rendszeresen az iskolai versenyek aranyérmes, a városi versenyek döntős helyezettje.

A sport mellett sikeres a zenében és a vizuális kultúrában is. Igazi közösségi ember. Szeret szerepelni, szervezni, irányítani. Fellépéseken szívesen vezet szólamot az osztály furulyakórusában. Legszívesebben pedig szaval, drámajátékokban szerepel és ő maga is ír verseket.

Krisztina szeretne az iskolája tehetséggondozó média szakkörébe bekerülni, ahol megismerkedhetne az újságírás, rádiózás alapjaival.

Az ösztöndíjat az iskolai média szakkörrel kapcsolatos költségekre és a Lánczos Kornél Gimnázium média tanfolyamának díjára, továbbá versenyek nevezési díjára fordítja.

Legjobb eredményei:

  • Eddigi legjobb eredmények: Iskolája Alba Regia Atlétikai Klubjának csapattagjaként rendszeresen az iskolai versenyek aranyérmes, a városi versenyek döntős helyezettje.
  • Az iskolai szavalóversenyek nyertese, vagy döntőse. Több kiírt pályázatra nyújtott már be maga által írt verset, melyek közül nem eggyel eredményes volt.
  • A negyedik évfolyamon, az iskolai szép kiejtési és olvasási verseny 1., a városi 2., a megyei forduló 3. helyezettje.
  • A Móra Könyvkiadó által szervezett – egy kortárs irodalmi műre épülő - megyei csapatverseny első helyezettje két osztálytársával egyetemben.


 

Kapcsolódó intézmény, szervezet: