Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Mit hoz a jövő? Tanítás-tanulás másképp

Dátumok: 2020. november 3-5.
XXII. Országos Közoktatási Szakértői Konferencia - idén online

A szervezők célkitűzése idén is az, hogy a résztvevők megismerjék a köznevelés, a szakképzés, a felsőoktatás és a felnőttképzés – rendkívüli helyzetre hangolt – aktuális feladatait, a kihívásokat, az előttünk álló változásokat, terveket, irányokat és intézkedéseket.

Fontos tudnivalók, teendők a jelentkezéshez:

  • az online konferencia ezen a felületen érhető el: https://suliszervizkonferencia.com/login.html , előzetes regisztrációval
  • a regisztrált résztvevők a konferencia előtti napokban kapják meg a megadott e-mail címen azt a linket, amelyen elérhetők számukra a konferencia programjai
  • az egyes szekciókba október 20-tól lehet jelentkezni.

A plenáris előadásokat és a kerekasztal-beszélgetéseket a levezető elnökök közreműködésével egy budapesti helyszínről közvetítik a szervezők. 

A szekciók esetén az adott szekcióba regisztrált résztvevő csatlakozhat a szekció munkájába kérdezési, hozzászólási lehetőséggel.

Az elhangzott előadásokat, vitaindítókat, a szekcióvezetők összefoglalóit, a konferencián készült fotókat – hasonlóan az előző évek gyakorlatához – egy (hagyományos, papír alapú) kiadványban jeleníti meg a Suliszerviz Kft., melyet a szervezők eljuttatnak az előadóknak, résztvevőknek és mindazon intézményeknek, melyek közvetlen kapcsolatban állnak a köznevelés, a szakképzés, a felsőoktatás irányításával, koordinálásával. A kiadvány megjelenése a konferenciát követően, 2021 januárjában várható.

A korábbi konferenciák digitalizált változata ezen a linken tekinthető meg.