Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

TUDOK 2020

Jelentkezési határidő: 2019. november 5. 23:59
A Kutató Diákok Mozgalma a 2019/20-as tanévben is meghirdeti a Tudományos Diákkörök XX. Kárpát-medencei Konferenciáját (TUDOK 2020)

A konferencián saját, kizárólag tudományos kutatásról szóló munkával lehet elindulni, témamegkötés nélkül. Művészeti vagy egyéb nem tudományos munkával pályázó diákok jelentkezését nem áll módunkban elfogadni. A konferencián minden diák indulhat, aki az érettségi bizonyítványát 2019-ben szerezte, vagy 2019 után szerzi meg. Alsó korhatár nincs.

A Tudományos Diákkörök XX. Kárpát-medencei Konferenciájára a www.kutdiak.hu oldalon lehet jelentkezni!

Jelentkezési határidő: 2019. november 5.

Az első forduló (írásbeli forduló) során egy összefoglaló absztraktot kell feltölteni az online rendszerbe, csatolva mellé az iskola, felkészítő tanár delegálásáról szóló nyilatkozatot. Ezt követően a második (területi, tematikus) fordulók, a szóbeli válogatók Magyarországon tematikus alapon, a határon túli fordulók regionális alapon tervezetten Erdélyben, Felvidéken és Vajdaságban kerülnek megrendezésre.
A Kárpát-medencei Döntőn a magyarországi tematikus vagy a határon túli regionális konferenciák zsűrijének döntése alapján lehet indulni.