Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kovács Eszter

5 éves - Szolnok
Felfedezettjeink, 2011.
mese, tánc

Eszter 5 éves múlt és a “Gyermekvilág” tehetségpont programjának résztvevője. Nyitott, talpraesett, kedves személyiség, könnyen teremt kapcsolatokat. Szervezőkészsége kiemelkedő és szereti a kihívásokat. Sokat kérdez, megértésre törekszik. Fáradhatatlan és állandóan alkotni akar valamit. Folyton tevékenykedik, dudorászik. Gyorsan ad válaszokat és a problémamegoldásban is élen jár. Minden érdekli, kíváncsi, éles felfogóképesség, alkotási vágy és gyors reakció jellemzi.

Szeret történeteket mesélni, beszélgetni, könnyen memorizál meséket, verseket, mondókákat. Jó ritmusérzéke van, érdekesek az élménybeszámolói. Zenei képességei kiemelkedőek. Nagyon jó a ritmusérzéke, kezdőhangot bármilyen hangmagasságban átveszi. Kreativitása jól megfigyelhető ritmusvariációk kitalálásában. Gyorsan tanul hallás után, jó érzéke van egyes zenei-ritmusjátszó hangszerekhez- furulya, dobok, csengők, xilofon.

Eszter kitartó, tud az adott feladatra összpontosítani, társas feladatokban együttműködő, jól teljesítő, de még kicsit visszafogott. Örömmel végzi tevékenységét a műhelyben, aktív, motivált és kitartó. Gondolkodása (KPT) meghaladja az életkorát, kisiskolás szintet mutatja. 

Adatlap: