Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

SMP Solutions Kft.

Genius Loci Díj 2018 - regionális kategória

A cég aktívan részt vesz a Csányi Alapítvány, valamint az Életút Programban részt vevő támogatottakhoz kapcsolódó rendszer információs technológiai vonalának fejlesztésében. A támogatottakat megismertetik az új technológiákkal és szoftverekkel, ilyen módon segítve őket egy életpályamodell kialakításában. Lehetőséget biztosítanak számukra a szakmai tevékenységen túlmutató gazdagító programokban való részvételre, valamin segítik őket a tudatos pályaválasztás előkészítésében. Ennek érdekében partnercégeknél is szerveznek szakmai napokat.

A résztvevők számára informatikai eszközöket is biztosítanak, nyílt napokat, látogatásokat szerveznek a cégcsoporton belül az Alapítvány támogatottjai számára.

Az SMP Solutions Kft. 30 éve van jelen a magyar informatikai piacon, és 20 éve folytat nemzetközi kereskedelmi tevékenységet Közép Európában.

A cég tevékenységét az informatikai megoldások, biztonságtechnikai rendszerek és digitális üzleti megoldások területén fejti ki. A vállalkozás alapértékeihez tartozik a folyamatos képzés, innováció, megbízhatóság.

Az SMP Kft. céges filozófiájának része, hogy lehetőséget biztosítson a hátrányos helyzetben levő fiataloknak arra, hogy megismerjék a XXI. század technikai eszközeit és azok használatát a mindennapi életben.

Ezen támogatások nem merülnek ki az informatikai eszközök és az ezekhez kapcsolódó szoftverek biztosításában, hanem  informatikai szakmai napok és gyakorlati bemutatók is részei a programnak.

Az Alapítvány által támogatott, de ma már főiskolai tanulmányait folytató fiatal részére heti munkavégzés lehetőségét biztosítják, ennek célja junior munkatárs kinevelése és munkalehetőség biztosítása iskolai tanulmányainak befejezése után.

A társadalmi felelősségvállalás jegyében az SMP Solutions olyan civil szervezeteket támogat, amelyek célkitűzései összhangban vannak a cég értékrendjével.