Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Fejlesztés társas- és táblajátékokkal az óvodában

2024. június 11.

Kedves Kolléga!

A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége a felnőttképzési törvény alapján engedélyezett (FET) 10 órás képzést hirdet, a képzésen való részvételre óvodapedagógusok és óvodai munkatársak jelentkezését várjuk.
A képzés sikeres elvégzését követően a részvevők számára a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből generált tanúsítvány kerül kiállításra.

A képzés címe:
Fejlesztés társas- és táblajátékokkal az óvodában

A képzés célja:
A képzés elvégzése során a résztvevők megismerik azokat az óvodáskorúaknak szánt fejlesztő- és kooperációs játékokat (társas- és táblajátékok), valamint azok szabályrendszerét és variációs lehetőségeit, amelyek eredményesen alkalmazhatók a gyerekek fejlesztésére.

A képzés technikai információi:

Oktató: Kovácsné dr. Nagy Emese
Ideje: 2024. július 17. (08.30-17.00) Érkezés 8:00-tól
Helyszíne: Tehetségház, 1118 Budapest, Budaörsi út 119/b.
Részvételi díja: 15.000 Ft/ fő (ÁFA mentes)
A részvételi díj tartalmazza a képzés díját, a szükséges segédanyagokat és segédeszközöket. A résztvevők számára étkezést nem áll módunkban biztosítani. A képzésre való eljutás költsége a résztvevőt terheli.
Órák száma: 10 (10 x 45 perc)
Megengedett hiányzás mértéke: 10%
A Matehetsz felnőttképzési nyilvántartási száma: E/2020/000279
 

A jelentkezés folyamatosan lehetséges 2024.07.04.12 óráig bezárólag.

Az Ön teendője a részvétel érdekében:
1. A jelen képzési felhívás áttekintését követően az oldal alján regisztráljon a képzési adatbázisba („Benyújtom jelentkezésemet…”).
2. A regisztráció után a „Jelentkezés” gombra kattintva tudja megadni a szerződéskötéshez szükséges adatait.
3. Amennyiben több képzésre jelentkezne, az „Elérhető képzések” menüpontra kattintva tudja kiválasztani a további képzéseket. Újra regisztrálni, illetve az adatlapot újra kitölteni nem szükséges, csupán az adott képzéshez szükséges képzettséget igazoló dokumentumot kell képzésenként külön-külön feltöltenie!
4. A Matehetsz munkatársai egy-két munkanapon belül, a szabad helyek függvényében díjbekérőt küldenek az Ön által megadott e-mail címre. Kérjük, a részvételi díjat a díjbekérő alapján három munkanapon belül fizesse be!

A részvételi díj beérkezését követően értesítő levelet küldünk a képzés részleteiről, valamint csatolmányban küldjük a felnőttképzési szerződést, számlát, tájékoztatót és a kapcsolódó dokumentumokat.
Amennyiben a képzésre jelentkezők létszáma eléri a maximumot (25 fő) a jelentkezők várólistára kerülnek. A várólista alapján a szabad helyek függvényében egyedileg keressük a jelentkezőket.

Képzés lemondása:
Abban az esetben, ha önhibáján kívül nem tud részt venni a képzésen és ezt legalább 7 munkanappal a képzés indulása előtt írásban jelezi felénk az ÁSZF-ben megadottak szerint, úgy a részvételi díj 100%-át visszafizetjük. A kezdés előtti 7 munkanapon belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni, ebben az esetben az ÁSZF-ben meghatározott igazolás bemutatásával, pótlás lehetőségével élhet a résztvevő egy másik szolgáltatásunkon.
A résztvevő a személyes adatait a képzéshez kapcsolódó regisztráció során megadja és azok használatához a képzési adatbázisban megadottak szerint hozzájárul. (Adatkezelési tájékoztató)
Az egyéb fontos tudnivalókat az Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) dokumentum részletesen tartalmazza.

A jelentkezés feltételei:
• Minimum középfokú iskolai végzettség.
• Szakmai végzettség: Óvodapedagógus, az óvodai munkát közvetlenül segítő szakmacsoport.

Jelentkezését az alábbi linkre kattintva tudja benyújtani: Benyújtom jelentkezésemet

Amennyiben kérdése lenne jelentkezéssel, pénzügyi kérdésekkel, befizetéssel kapcsolatban, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségen:
kepzes [at] tehetseg.hu