Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

2 x 3 nap továbbképzési lehetőség az őszi szünetben! Képzési felhívás pedagógusok, nevelési és oktatási tevékenységet támogató szakemberek számára.

2024. szeptember 12.

Egynapos képzések az őszi szünetben pedagógusok, nevelési és oktatási tevékenységet támogató szakemberek számára. Hat képzés, két helyszín.


A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége felnőttképzési törvény alapján engedélyezett (FET) képzéseket hirdet budapesti és debreceni helyszíneken.
A 21. század kihívásai mentén tervezett aktuális, motiváló, vitalizáló képzéseinkre pedagógusok, nevelési és oktatási tevékenységet támogató szakemberek jelentkezését várjuk.


A jelentkezhető képzések helyszíne, címe és időpontja: 

Budapest: Matehetsz Tehetségház, 1118 Budapest, Budaörsi út 119/b.

         Gondolkodásfejlesztés táblajátékkal    

Tanítóknak, felső tagozatos tanároknak
2024. október 28.

Asszertív- és erőszakmentes kommunikáció pedagógusoknak - szülőkkel és egymás közt
Minden pedagógusnak
2024. október 29. - BETELT!

A nagy érdeklődésre való tekintettel a képzésre egy új, második időpont is meghirdetésre került.

Asszertív-  és erőszakmentes kommunikáció pedagógusoknak - szülőkkel és egymás közt

Minden pedagógusnak
2024. november 30.

Hivatásunk a tanítás!
Tanítóknak, tanároknak
2024. október 30.
A résztvevők ajándék kártyacsomagot kapnak.

Debrecen: Suliszervíz Pedagógiai Intézet, 4029 Debrecen, Csillag utca 19.

Hivatásunk az óvoda!
Óvodapedagógusoknak
2024. október 28.
A résztvevők ajándék kártyacsomagot kapnak.

Pályatervezés támogatása, tehetségek pályaorientációja 
Felső tagozatos és középiskolai tanároknak
2024. október 29.

Gondolkodásfejlesztés táblajátékkal    
Tanítóknak, felső tagozatos tanároknak
2024. október 30.

 

Részvételi díj: 15.000 Ft/fő/képzés (ÁFA mentes), amely tartalmazza a képzés díját, a szükséges segédanyagokat és segédeszközöket. A résztvevők számára étkezést nem áll módunkban biztosítani, valamint a képzésre való eljutás költsége is a résztvevőt terheli.
Órák száma: 10 (10 x 45 perc)
Megengedett hiányzás mértéke: 10 %
Maximális létszám: 22 fő / képzés
A Matehetsz felnőttképzési nyilvántartási száma: E/2020/000279


A jelentkezők számára lehetőség van akár több képzésen való részvételre is, akik három meghirdetett képzésen részt vesznek, szakmai csomagot kapnak.

A jelentkezés folyamatosan lehetséges, 2024.10. 21.12 óráig bezárólag.

Jelentkezését a képzések címére kattintva elért felületről tudja benyújtani.

Egyéb fontos tudnivalók, amelyeket az Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) dokumentum részletesen tartalmaz:

A jelentkezések elfogadása: a részvételi díj beérkezésének sorrendjében történik, a regisztráció még nem biztosítja a részvételt a képzésen. A résztvevők kiértesítése folyamatos. Amennyiben a képzésre jelentkezők létszáma eléri a maximumot (22 fő) a jelentkezők várólistára kerülnek. A szabad helyek függvényében egyedileg keressük a jelentkezőket.

Fizetés menete:

  1. A bemeneti feltételek ellenőrzését és annak való megfelelést követően, a szabad helyek függvényében díjbekérőt küldünk a jelentkező által megadott e-mail címre.
  2. A díjbekérő kiküldését és a kiértesítést követően 3 munkanap áll rendelkezésre a részvételi díj befizetésére.
  3. A befizetésre átutalással valamint készpénzben a Matehetsz Tehetségházban van lehetőség ügyfélfogadási időben (kedd, szerda) valamint előre egyeztetett időpontban.
  4. A részvételi díj tartalmazza a képzés díját, a szükséges segédanyagokat és segédeszközöket.
  5. A részvételi díj beérkezését követően értesítő levelet küldünk a képzés részleteiről, valamint csatolmányban küldjük a felnőttképzési szerződést, számlát, tájékoztatót és a kapcsolódó dokumentációt.


Képzés lemondása:

Abban az esetben, ha önhibáján kívül nem tud részt venni a képzésen és ezt legalább 7 munkanappal a képzés indulása előtt írásban jelezi felénk az ÁSZF-ben megadottak szerint, úgy a részvételi díj 100%-át visszafizetjük. A kezdés előtti 7 munkanapon belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni, ebben az esetben az ÁSZF-ben meghatározott igazolás bemutatásával, pótlás lehetőségével élhet a résztvevő egy másik szolgáltatásunkon.
A résztvevő a személyes adatait a képzéshez kapcsolódó regisztráció során megadja és azok használatához a képzési adatbázisban megadottak szerint hozzájárul. (Adatkezelési tájékoztató)


Amennyiben kérdése lenne jelentkezéssel, pénzügyi kérdésekkel, befizetéssel kapcsolatban, keressen minket bizalommal a kepzes [at] tehetseg.hu e-mail címen.

 

Az együttműködésben bízva,
üdvözlettel,
Bajor Péter
Matehetsz ügyvezető elnök