Menü megnyitása

Pákovics Bernadett

Pákovics Bernadett
Születési év: 
1996
Lakhely: 
Pécel
Tehetségterület: 
Alkotó írás
Mentorok: 

Miért fontos számodra ez a program?
A program egy mérföldkővé vált számomra, ami elnyerte a megtisztelő "Végre tettem valamit az előrehaladás érdekében!" címet, ugyanis ez volt az első ilyen projekt, amiben részt vettem.

Miért érzed/érezted úgy, hogy szükséged van mentorra?
Az ember ösztönösen igényli a tapasztaltabbak segítségét, tanácsait. Ez velem sincs másként. Másfelől hajtott a kíváncsiság, hogy mi az a plusz, amit ez alatt az idő alatt elsajátíthatok, megérthetek, és azt reméltem, ezáltal választ kapok azokra a kérdésekre, amiket más módon nem tudtam tisztázni.

Mitől más egy mentori segítség, mint egy tanári/szülői segítség?
A szülők részéről mindig bejátszik némi elfogultság, és az sem biztos, hogy ők többet tudnak a témáról, mint én.
A mentor-mentorált kapcsolat is a tiszteletre, bizalomra épül, de több benne a baráti felhang, ami az egészet egy új, közvetlenebb (és kevésbé feszengős) szintre emeli.

Mit kaptál eddig a programtól?
Robbanásszerű sikerélményt. :D Az ajándékcsomag tartalmazott még néhány szem felismerést, egy gombócnyi motivációt, egy zacskó jókedvet és egy táblányi új ismerőst is.

További gondolatai:
Az elején szabályosan féltem - a rengeteg új embertől, aki körülvett. Aztán ez a tömeg mégiscsak belopta magát a szívembe, mert az ismeretlen arcok ugyanazt a célt tűzték ki maguk elé, mint én. Jó érzés volt egy "kollektív tudat" részévé, részesévé válni.