Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

47. Országos Középiskolai Fotókiállítás 2014 Pécs

Pályaművek benyújtása: 2014. február 9. 00:00, éjfél
Eredményhirdetés: 2014. március 17. 10:00, online
Díjátadó ünnepség: 2014. április 11. 11:00
A Pécsi Simonyi Károly Szakközépiskola és Szakiskola fotókiállítást rendez középiskolai tanulók fotóiból.

A pályázaton részt vehet minden rendszeres középfokú oktatásban részesülő nappali tagozatos tanuló, személyenként legfeljebb nyolc (8) darab (országos pályázaton még nem díjazott) - fekete-fehér, színes, vagy monokróm - digitális képpel.

A pályázat elektronikus formában zajlik. A képeket regisztráció után, méretezve kell feltölteni a http://www.okfp.hu weblapra. A képek hosszabbik oldala 2835 pixel legyen és 300 dpi felbontású, mely így 24cm-es levilágítási, nyomtatási méretnek felel meg. Kiterjesztésük JPEG, digitális méretük egyenként ne legyen nagyobb, mint 5 megabájt. A kiírástól eltérő méretű képek nem vehetnek részt a pályázaton. Regisztrációkor és a képek feltöltésekor az összes adatot (név, iskola, lakcím, képcím stb.) a magyar helyesírásnak megfelelő nagy- és kisbetűkkel, szabályos szóközzel kell beírni. 

A regisztrációt követően a képek akkor válnak zsűrizhetővé, ha a pályázó befizette a képszámtól független 2.000,-Ft nevezési díjat banki, vagy postai készpénz átutalással. 

Az összesítésben legjobb eredményt elért iskola egy évre birtokba veheti a külön erre a célra készült „Zelesny Károly vándorserleg”-et. A pályázat díjai a befizetett nevezési díjakból, a szponzorok által felajánlott támogatásokból és a szervezők által összeállított tárgyjutalmakból állnak össze.

A kiállítás ideje: 2014. április 11. - 2014. április 25. 

További információ kérhető a +36-72-550-715 (Böröcz István) telefonszámon és az OKFP honlapján weblapon a kapcsolat menüpontban.