Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

50 tehetséges magyar fiatal

Jelentkezési határidő: 2016. december 15. 00:00
A La femme 50 tehetséges magyar fiatal kezdeményezésével a kivételes fiatalokra kívánja irányítani a figyelmet

Az 50 tehetséges magyar fiatal programban a harminc év alatti tehetségeket keresik. Azokat, akik kivételes adottságuk, szorgalmuk révén a jövő formálói, meghatározó személyiségei lehetnek Magyarországon és a világban. 

Miről szól a program?

A La femme 50 tehetséges magyar fiatal kezdeményezésével nem egyszerűen csak ismertebbé szeretné tenni a tehetséges fiatalokat, illetve eredményeiket, hanem személyes fejlődésüket egy hat hónapos, egyénre szabott mentorprogrammal is segítik. A program alapvető feltételezése, hogy a tehetség csak kiindulópont. A kivételes adottságú fiatalok is esélytelenek segítő, fejlesztő, ösztönző környezet és személyek nélkül. Ugyan ki más tudna több ösztönzést, gyakorlati tanácsot vagy akár konkrét segítséget adni egy pályája elején járó fiatal tehetségnek, mint azok, akik hasonló utat bejárva küzdötték magukat a csúcsra, s területük meghatározó szereplői lettek.

A mentori szerepre felkért személyiségek maguk is példaképek, és a fiatal tehetségek számára páratlanul értékes tudás birtokosai is egyben. Lesznek fiatalok, akiknek már a program által biztosított kiemelt figyelem, másoknak egy beszélgetés, egy pártoló személy tanácsai is elegendő pluszt jelentenek majd. S lesznek olyanok, akiknek új feladatok, pályázatok, ösztöndíjak elnyeréséhez, vagy fontos személyes ismeretségekhez való hozzásegítés jelenti majd az igazán értékes támogatást. A La femme magazin személyre szabottan, a lehetőségek és az igények összehangolásával, az adott terület elismert személyiségeinek aktív szerepvállalása mellett kíván a fiatal magyar tehetségek fejlődéséhez ösztönzést, támogatást nyújtani.

Jelentkezzen a programba vagy jelöljön tehetséges fiatalt!

A jelölésre itt van lehetőség.