Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Dr. Pauka Imre Tanulmányi Díj

Jelentkezési határidő: 2013. november 29.
A Golder Associates (Magyarország) Zrt. ösztöndíj programja a környezeti- és földtudományok terén kimagasló eredményt elért egyetemi és főiskolai hallgatók részére

A pályázat célja:

A pályázatnak legyen követendő példaértéke, ezáltal erősítse a Golder Associates és a felsőoktatási intézmények kapcsolatát, segítse a kimagasló eredményt elérő fiatal szakemberek pályakezdését, állítson emléket a Golder Associates (Magyarország) Zrt. egykori vezető szakértője, Dr. Pauka Imre példaértékű emberségének, pótolhatatlan személyiségének és a fiatalok felé is elkötelezett szakmai és oktató munkásságának.

A pályázat tárgya:

Az egyetemek és főiskolák – a környezet- és/vagy földtudományok területén kiemelkedő eredményt elért – hallgatóinak támogatása egyszeri ösztöndíj folyósításával.

A pályázók köre:

Azok az egyetemi és főiskolai, nappali, alap- és mesterképzésben résztvevő hallgatók, akik a környezet- és/vagy a földtudományok valamely területén kiemelkedő tevékenységet tudnak felmutatni (pl. tudományos diákköri munka). A Díjra a nevezés ingyenes.

A pályázat benyújtása:

A pályázatokat e-mailben, postán vagy személyesen lehet benyújtani 2013. november 29-ig. (A postán feladott küldeményeken a postabélyegző dátuma nem lehet későbbi, mint a fenti dátum.)

A pályázatok benyújtásának címe: 
Golder Associates (Magyarország) Zrt. 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. 
E-mail cím: mferenczy [at] golder.hu 
A pályázatok borítékát „Dr. Pauka Imre Tanulmányi Díj” megjelöléssel kell ellátni. 
A határidő után beérkezett pályázat érvénytelen. Hiányos pályázat esetén lehetőség van hiánypótlásra 5 munkanapon belül.

Egyéb információk:

A pályázat lebonyolításával kapcsolatos további információk a Golder Associates (Magyarország) Zrt. Titkárságán kaphatók Ferenczy Mariannától. 
Telefon: 06 (1) 394 0005 / 205 mellék.