Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

“ELEM-edben VAGY?” – Pályázati felhívás a 2016-os Tehetséggondozó Nyári Táborokra

Beadási határidő: 2016. április 30. 00:00
A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány művészeti és természettudományos pályázata a 2016. évi térítésmentes nyári tehetséggondozó táboraiba

 

Kik pályázhatnak?

A nehéz körülmények között élő, 5-8. osztályos, általános iskolás tanulók, akik érdeklődnek a természettudományok, az informatika és a matematika iránt, vagy bármely művészeti ágban, korosztályukhoz képest kiemelkedő teljesítményt mutatnak.

A pályázat díja

Részvétel a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány művészeti és természettudományos tehetséggondozó nyári táboraiban. A tábor időpontja: (időpont változás!) 2016. július 17-23. A tábor helyszíne Mecseki Diákszállás - Orfű (7677 Orfű, Petőfi u. 6.). A pályázat nyerteseinek az Alapítvány biztosítja a teljes tábori ellátást (szállás, étkezés, programok). A nyertesek a későbbiekben részt vehetnek az évközi tehetséggondozó programokon és bekerülhetnek az „Útravaló Ösztöndíj” programba is.

Mit csinálhatsz a táborban?

Megismerkedhetsz sok hasonló gondolkodású társaddal; összevetheted velük a véleményedet és részesévé válhatsz a közös alkotás örömének. Számtalan kreatív, sokoldalú lehetőséget kapsz ahhoz, hogy szakemberek segítségével megfigyeld, különböző eszközökkel vizsgáld a környezetünket és a jelenségeket. A tudásod gyarapítása és a barátságok építése mellett lehetőséged lesz sokat sportolni, játszani, így feltöltődhetsz és maradandó élményeket szerezhetsz. Ha felkeltettük érdeklődésed böngészd végig a 2015-ös Messzehangzó Táborok beszámolóját!

Benyújtás módja

Elektronikus formában, postai, vagy személyes úton.

  • E-mail: messzehangzo.iroda [at] gmail.com
  • Cím:  1011 Budapest, Hunyadi János út 13.
  • Telefonon: +36-20-665-9996 vagy  061/225-3582