Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

A hulladék is érték!

Beadási határidő: 2017. május 12. 00:00, 12:00-ig
Általános és középiskolás gyerekeknek hirdet alkotópályázatot A hulladék is érték! címmel a Herman Ottó Intézet

A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. pályázatot hirdet általános- és középiskolás gyermekek részére „A hulladék is érték!” címmel, amellyel csatlakozik a 2017-es gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivál programjaihoz. 2017. május 26-28. között immár harmadik alkalommal rendezik meg a gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivált.

A szervezők három napon keresztül ingyenes vetítésekkel, közönségtalálkozókkal és sokszínű környezet- és természetvédelmi programokkal, előadásokkal, kiállításokkal és könnyűzenei koncertekkel várják az érdeklődőket. Az idei évben először nemcsak Gödöllő ad otthont a rendezvénynek, hanem 19 vidéki és 2 erdélyi város is csatlakozott, annak érdekében, hogy minél több emberhez eljusson környezetünk megismerésének és védelmének fontossága. A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. ennek jegyében a pályázati felhívásra érkezett pályaműveket, hulladékból készített kreatív tárgyakat 2017. május 26- án „A hulladék is érték!” című kiállításon mutatja be és díjazza, majd a díjazott pályaművek a fesztivál több helyszínén is kiállítja.

Jelentkezni a pályamű fényképének feltöltésével lehet a www.hermanottointezet.hu/ahulladekisertek oldalon keresztül lehet.

További infromációk a mellékelt pályázati felhívásban!