Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kitchen Budapest Talent Program

Jelentkezési határidő: 2015. november 23. 00:00
Üzleti potenciállal és kísérleti szemlélettel rendelkező szolgáltatás és design ötletek fejlesztése

Te is teli vagy ötletekkel, hogy hogyan lehetne jobban, szebben, egyszerűbben csinálni? Jelentkezz a Kitchen Budapest Talent programjára! Szervezd össze csapatod, akikkel együtt készen álltok létrehozni egy prototípust vagy proof of conceptet az ötletetekhez.

A program célja üzleti potenciállal és kísérleti szemlélettel rendelkező szolgáltatás és design ötletek fejlesztése. A 6 hónapos ciklus végén a legtöbbet fejlődött és legtöbb potenciállal rendelkező ötletek továbbjuthatnak a Kitchen Budapest Startup Programjába vagy a projekt jellegétől függően egyéb befektetői támogatást illetve kiállítási lehetőséget kaphatnak.

Amit a KIBU biztosít:

  • Szakmai mentorálás: KIBU csapatának közreműködése a projektben, szakmai iránymutatás.
  • Kapcsolatrendszer: Kiterejdt hazai és nemzetközi networkbe való bekerülés.
  • Anyagi támogatás: A program alatt fejlesztésre kerülő projekteket 3 millió Ft-ig támogatjuk.

Elvárások: 

  • Az ötlet: legyen szolgáltatás vagy design alapú, innovatív, kísérleti szemléletű és a projekt végére álljon elő egy proof of concept vagy egy prototípus
  • A csapat: fedje le a termék megvalósulásához szükséges minden területet (legyen pl. programozó, designer, egyéb szaktudás), tagok a talent program időtartama alatt legyenek elérhetőek és heti minimum 20 órában mindenki részt tudjon venni a közös munkában.

További információ a KIBU honlapján.

Érdeklődni lehet a hello [at] kitchenbudapest.hu e-mail címen.