Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

'MACI' ARC kreatív pályázat civil szervezeteknek

Időpont: 2016. július 12. 00:00
Pályázat a 16. ARC plakátkiállításon való megjelenésre civil szervezetek és az őket támogató kreatív ügynökségek számára

Szolidaritás? Gondoskodás? Odafigyelés? A másik ember problémája? Igen, ez a mi pályánk!

A MACI, a Magyar Civilszervezetek közössége azzal a céllal jött létre, hogy megerősítse a közösségi lét fontosságát egy olyan társadalmi környezetben, ahol a fősodrás ezzel ellentétes irányba visz: egy elmagányosodó, elidegenedő úton járó társadalom összetartó kapcsait felfrissítse, megerősítse.  A 16. ARC kiállításon 5-11 óriásplakáthelyet biztosítanak azoknak az alkotásoknak, amelyek a legszellemesebben, legkreatívabban mutatják be valamely civilszervezet munkáját.

Bár a pályázatot a civilszervezet nyújthatja be, kreatív ügynökségek, grafikusok is vállalhatnak közösséget jó civil kezdeményezésekkel, és ajánlhatnak fel pro bono segítséget annak érdekében, hogy a nagyközönség előtt bemutassanak egy-egy civilszervezetet. Természetesen a kreatív szolgáltatókkal együtt készített plakátokon az ügynökség is megjelenhet, mint a civilszervezet partnere.

A legjobb 5-11 alkotást a 16. ARC kiállításon (előreláthatólag 2016. szeptember 9-23-ig), „MACIARC” kamara kiállítás keretében mutatják be.