Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Motivációtól az ötletig – A pályázattervezés mérföldkövei

Időpont: 2017. november 8. 00:00
Az Erasmus+ Stratégiai partnerségek immáron ötödik alkalommal jelent pályázati lehetőséget az oktatás bármely területéhez kapcsolódó működő intézményeknek, szervezeteknek.

A pályázattípus tág keretei miatt idén is három rendezvény keretében szeretnék a lehetséges pályázóknak megmutatni, hogy mi is a Stratégiai partnerségek, miért éppannyira nehéz, mint amennyire könnyű támogatottá válni.

Az első rendezvény a Stratégiai partnerségek alapjait fogja bemutatni, valamint azt, hogy hogyan lehet eljutni a motivációtól az ötletig. A második rendezvényen a projekttervezés szakaszaival, valamint a projekt részeivel fogunk foglalkozni. A harmadik rendezvény pedig már a pályázatírás technikai kérdéseivel foglalkozik.

A rendezvények összekapcsolódnak ugyan, de különállóan is hasznos tudást adhatnak a pályázóknak. Olyan támpontokat szeretnénk átadni, melyek a pályázatírás során megkerülhetetlen tartalmi szempontokat jelentenek.

Motivációtól az ötletig – A pályázattervezés mérföldkövei  2017. november 8.

Az ötlettől a projektig – A pályázattervezés mérföldkövei  2017. november 29.

A projekttől a pályázatig – Pályázatíró szeminárium 2018. január

Motivációtól az ötletig című rendezvény időpontja: 2017. november 8. szerda, 10.00 – kb. 14:30

Helyszín: Tempus Közalapítvány, Greenpoint 7 irodaház, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. 6. emelet, Brüsszel terem

Kiket várnak a rendezvényre?

A műhelymunkára azoknak a szervezeteknek a képviselőit várják, amelyek lehetséges pályázói lehetnek a programnak: oktatási intézmények, cégek, vállalkozások, civil szervezetek, közintézmények, könyvtárak, tanodák, múzeumok, művelődési házak, ernyőszervezetek képviselőit, mindazokat, akik tevékenységükkel valamilyen módon kapcsolódhatnak az oktatás fejlesztéséhez, megújításához.

Fontos, hogy nemzetközi együttműködést nemcsak oktatási/képzési intézmény kezdeményezhet!
A rendezvény tervezett témái elérhetők a szervezők honlapján.

A rendezvényeken való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges a TKA honlapján legkésőbb a rendezvény előtt két nappal.