Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Ösztöndíj kiemelkedő sporttevékenységet folytató diákoknak

Jelentkezési határidő: 2013. december 31.
A „BOM a Magyar Sportért” Közhasznú Alapítvány a kiemelkedő sporttevékenységet folytató diákok részére ösztöndíjprogramot hirdet.

Az ösztöndíjra az a diák pályázhat, aki:

  • olimpiai, vagy paralimpiai sportágban szerepel és a saját sportági szakszövetsége együttműködési megállapodást köt a „BOM a Magyar Sportért” Közhasznú Alapítvánnyal és
  • olimpiai, vagy paralimpiai kerettag vagy a pályázat évét követő legközelebbi olimpiai, illetve paralimpiai játékokon történő részvételre készül és
  • közép (OKJ-s képzés)-, vagy felsőfokú iskolarendszerű (tanulói vagy hallgatói jogviszony keretében folytatott) vagy iskolarendszeren kívüli, közoktatási intézmény vagy akkreditált,nem állami fenntartású intézmény által nyújtott oktatásban, illetve képzésben vesz részt.

A pályázathoz csatolni kell az alábbi dokumentumokat:

1. Kitöltött pályázati adatlap

2. A sportági szakszövetség indokolással, aláírással és pecséttel ellátott hivatalos igazolása a szövetségi tagságról és az elért sporteredményről, főtitkári vagy elnöki javaslattal (1. melléklet)

3. Hallgatói igazolás (az oktatási intézmény aláírással és pecséttel ellátott hivatalos igazolása a képzésben való részvételről) (2. melléklet)

4. Amennyiben szociálisan rászoruló, ennek bemutatása.

Letöltendő dokumentumok megtalálhatók a BOM honlapján.

A pályázatot kizárólag postai úton a 1535 Budapest Pf.769 címre várják a szervezők.

A pályázat eredményéről a résztvevő pályázók a pályázati adatlapon megadott e-mail címen kapnak értesítést, legkésőbb 2014. február 15. napjáig.

További információ: Bóta Kinga főtitkárnál, bootakinga [at] gmail.com +36 30 279 2390 (hétköznap 8-15 óráig)