Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Stephen W. Kuffler Kutatási Ösztöndíj

Beadási határidő: 2013. november 15. 00:00, éjfél
A Stephen W. Kuffler Kutatási Alapívány egyetemi hallgatók tudományos kutatási munkájának támogatására pályázatot hirdet.
A pályázaton – nemzetiségre való tekintet nélkül – azok a közép- és kelet-európai egyetemen alap- vagy mesterfokú tanulmányokat folytató hallgatók vehetnek részt, akik tudományos kutatási munkát végeztek a 2012/13-as tanévben és ezt folytatják a 2013/14-es tanévben orvos- és élettudományok területén. Az ösztöndíj összege nyertesenként bruttó 170 000 HUF.
 
A pályázat tartalmazza a jelölt:
  1. Életrajzát,
  2. Publikációs listáját (eredeti közleményeket, konferencián szóban vagy poszteren benutatott munkákat),
  3. A tudományos munka rövid (max. 450 szó max. 1 oldal terjedelemben) összefoglalóját.
 
A pályázatokat 2013. november 15-ig e-mail csatolmányban, pdf formátumban (egy file) kell a nusser [at] koki.hu címre elküldeni.
 
Egy ajánlólevelet a témavezető és egy ajánlást egy további oktató/kutató/munkatárs egyenesen a nusser [at] koki.hu e-mail címre küldjön pdf formátumban 2013. november 15-ig. A pályázatokat az alapítvány kuratóriuma tudományos értékük alapján rangsorolja és a nyerteseket 2013. december 15-ig értesíti. A nyertesek nevét az alapívány honlapján (www.kuffler.org) közzéteszi. A Stephen W. Kuffler Kutatási Alapívány a támogatási periódusban kapcsolatot tart a nyertesekkel és a végén részletes szakmai beszámolót kér. Az alapítvány célja, hogy a támogatottak pályafutását a támogatási időszakon túl is kövesse és szakmailag támogassa.