Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Székelyföldi Kincskereső - Pályázati felhívás 2016/17

Beadási határidő: 2017. április 10. 00:00
A Székelyföldi Tehetségsegítő Tanács pályázati kiírása általános és középiskolás diákoknak, valamint egyetemistáknak

A pályázatra 4 kategóriában lehet indulni:

1. Az én falum/városom

Helytörténeti, néprajzi gyűjtés/kutatás 5 fős (4 gyermek és 1 felnőtt) csoportoknak. A versenyre benevező csapatok tagjai lehetnek egyetlen osztály képviselői, de a csapatok alakulhatnak különböző osztályos vagy a település különböző iskoláinak tanulóiból is.

2. Forrás-kincsünk

Pályázat 7–11. osztályos diákoknak. A versenyre 8 fős (6 tanuló + 2 felnőtt) csoportok nevezését várják. A csapatok tagjai lehetnek egyetlen osztály képviselői, de a csapatok alakulhatnak különböző osztályos vagy a település különböző iskoláinak tanulóiból is.

3. Székelyföld teleobjektíven keresztül

Fotópályázat 5–12. osztályos diákoknak, valamint egyetemistáknak. A pályázók olyan fotóval(fotókkal) vagy legtöbb 6 képből álló albummal pályázhatnak, amely a fényképezőgép objektívjén keresztül mutatja be Székelyföldet,  azt a világot, amelyben szüleik, nagyszüleik élnek/éltek, amelyben ők maguk is nevelkednek. A fotókon megjeleníthető táj, személy, hangulat stb. Csak a jpg, tif. vagy bmp. formátumban érkező fényképeket tudjuk értékelni. A képfájlok tetszés szerinti elnevezése ne haladja meg a 30 karaktert.

4. Székfoglaló

Játékpályázat 5-12. osztályos diákoknak, valamint egyetemistáknak. Székelyföldhöz vagy a székelységhez kapcsolódó interaktív/digitális játékot várunk online vagy offline formátumban, bármilyen tervezett vagy kivitelezett technikával.

További információk a Székelyföldi Tehetségsegítő Tanács honlapján.