Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Te miért szereted a Balatont? - alkotói pályázat

Pályaművek benyújtása: 2020. május 11. 00:00
A balatonföldvári Kultkikötő rajzpályázatot hirdet

A Kultkikötő legénysége óvodásokat és általános iskolásokat szólít meg pályázatával. A kérdésre, "Te miért szereted a Balatont?" rajzzal válaszolhatnak a gyerekek.

A pályázatra A4-es vagy A3-as méretű, bármilyen technikával készült rajzzal vagy festménnyel lehet jelentkezni. Egy pályázó maximum 3 művet küldhet be az alábbi címre:
palyazat [at] kultkikoto.hu ()

A szkennelt vagy fotózott rajz mellé az alábbi adatokat kell elküldeni:
- a 
mű címe
- az 
alkotó neve, életkora
- az 
intézmény neve
- a 
szülő neve, elérhetősége.

Az e-mail tárgy rovatába fel kell tüntetni: KULTKIKÖTŐ rajzpályázat 2020 

FONTOS! A szervezők kérik, hogy az alkotásokat őrizzék meg, mert az értékelést követően a nyertes pályaműveket postai úton is bekérhetik.  A 15 legjobb pályamunkát a Kultkikötő 2020-as jubileumi évadának keretében kiállítják.

Díjazás:
I. Díj – 15 000 Ft értékű könyvutalvány + 2 db korlátlan bérlet a Kultkikötő 2020-as nyári évadának gyerekprogramjaira (Balatonföldvár, Balatonboglár, Balatonfenyves, Balatonszárszó)
II. Díj – 10 000 Ft értékű könyvutalvány + 2 db korlátlan bérlet a Kultkikötő 2020-as nyári évadának gyerekprogramjaira (Balatonföldvár, Balatonboglár, Balatonfenyves, Balatonszárszó)
III. Díj – 5 000 Ft értékű könyvutalvány + 2 db korlátlan bérlet a Kultkikötő 2020-as nyári évadának gyerekprogramjaira (Balatonföldvár, Balatonboglár, Balatonfenyves, Balatonszárszó)