Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Telenor Youth Summit 2014 - Mobillal egy jobb világért!

Jelentkezési határidő: 2014. október 31.
Pályázat 18-25 éves fiataloknak egyperces mobiltelefonnal forgatott kisfilm készítésére.

Mi történik, ha összehozunk 28 lelkes európai és ázsiai fiatalt egy csapat globális mobilipari vezetővel és szakértővel a Telenor központjában? Jobbnál jobb ötletek születnek arról, hogyan lendítheti előre a mobil- és digitális kommunikáció a társadalmi és gazdasági változásokat, és segítheti az egyéneket illetve közösségeket, hogy megvalósítsák önmagukat,” mondta Jon Fredrik Baksaas, a Telenor Csoport elnök-vezérigazgatója.

A Telenor Youth Summit a Nobel Béke Központtal együttműködve a lehetőséget biztosít a jövő társadalmi vállalkozói számára hogy szakértőkkel, szellemi vezetőkkel és más fiatalokkal együttműködve társadalmi problémákra keressenek megoldást egy rendkívül izgalmas pályázat keretében.

A szervezők 18-25 éves kreatív fiatalok jelentkezését várják, akik szívesen állítanák társadalmi célok szolgálatába a mobiltechnológiát, és maximum 1 perces, mobillal készített kisfilmben be is tudják mutatni világmegváltó ötletüket. A pályázat győztesei – minden országból két nyertes - részt vehetnek az oslói Telenor Youth Summit workshopon és az ünnepélyes Nobel-békedíj átadáson, melyet idén a világ legfiatalabb Nobel-békedíjasa, a 17 éves Malala Juszafzai és az őt segítő gyermekjogi aktivista Kailás Szatjárti vehet át. A pályázat nyertese továbbá a program végén a Telenor szakmai gyakornoki programjának köszönhetően értékes munkatapasztalatot is szerezhet.

A pályázatra 16 európai és ázsiai országból várják fiatalok jelentkezését, akik igazi „digitális bennszülöttekként” megmutatják, hogyan lehet segíteni és megoldást adni globális társadalmi kihívásokra a mobiltechnológiával.
 

A pályázatokat angol nyelvű honlapra kell feltölteni.

További információ magyar nyelven: youthsummit [at] telenor.hu