Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Új Európa Alapítvány – Média a Tehetségekért Díj

Beadási határidő: 2013. október 15. 00:00, éjfél
A Média a Tehetségekért Díjra újságírók és média szakemberek fiatal magyar tehetségekkel foglalkozó írással, cikkel, interjúval, riporttal, összeállítással pályázhatnak. A zsűri figyelemfelkeltő, példaértékű és közérdeklődésre számot tartó anyagokat vár.

Mi a díj célja?

Ösztönözni szeretné az újságírókat és a média munkatársait, hogy többet foglalkozzanak a fiatal magyar tehetségekkel, a sikeres fiatalok (sportolók, művészek, tudósok), képzési és felkészülési hátterével, pályaválasztásukkal, lehetőségeikkel és eredményességükkel.

Kik pályázhatnak?

Azok az újságírók pályázhatnak az írott, a nyomtatott és elektronikus sajtó munkatársai közül, akik jelenleg egy Magyarországon bejegyzett médium külső vagy belső munkatársai (szerkesztő, újságíró, szabadúszó, megbízásos stb.)

Mivel lehet pályázni?

Bármely, az írott vagy elektronikus sajtóban 2013. január 1. – október 15. között megjelent, megadott témával foglalkozó írással, cikkel, interjúval, riporttal, összeállítással lehet pályázni terjedelmi korlát nélkül.

Hogyan kell benyújtani a pályázatot?

A pályázatokat a http://www.tehetsegesfiatalok.hu/ oldalra kell feltölteni 2013. október 15-én éjfélig. A feltöltéshez kérjük megadni a pályázó nevét, a médium nevét és az anyag megjelenési időpontját és mellékelni a PDF- et (nyomtatott megjelenésnél) illetve a linket (online anyagnál és videó vagy hangfájlnál).

Mit lehet nyerni a pályázaton?

Kategóriánként 1-1 pályaművet díjaz a zsűri nettó 150.000 Ft pénzjutalommal. A zsűri által kiválasztott pályázók mellett egy közönségdíjas pályamunkát is díjaz a kuratórium 150.000 Ft nettó pénzjutalommal, amelyet a legtöbb online szavazatot szerzett pályamunka nyer el.