Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Viháncos Verszene Pályázat

Jelentkezési határidő: 2017. október 15. 00:00
A Viháncos Duó verszene pályázatot hirdet melyben versmegzenésítéseket várnak

Megzenésítés céljából várnak olyan kötött formájú és/vagy ritmikus versszövegek beküldését, melyeket szerzőjük szívesen hallana vissza akár dalként is! A pályanyertes szövegek ének és gitár formációban kerülnek feldolgozásra. Az elkészült anyagokat élő videó felvétel formájában közölik.

A VIHÁNCOS DUÓ által eddig elkészített és játszott dalok ezen az elérhetőségen meghallgathatók (beleértve a Vek Projekt vagy a Képzelt hajó formációnéven megjelent dalokat is): 

A nyertes pályaművekből készült anyagokat a következő videó-csatornára fogjuk feltölteni: https://www.youtube.com/channel/UCcf8YwYMYWNiVMYiIu0D9QQ, ugyanezek az anyagok bekerülnek a VIHÁNCOS DUÓ élő zenés, koncert repertoárjába is.

A beküldött pályaművek közül az összeállításba a legjobb 8 pályaművet fogjuk megzenésítésre kiválasztani két fordulóban. Az első 4 dal november 15-ig, a második 4 december 15-ig kerül közlésre.

Nevezés

A pályázaton való részvételnek nevezési díja nincs, a nevezés az oldal lájkolásával válik érvényessé. Írásműveket a VIHÁNCOS DUÓ facebook oldalára kell beküldened bejegyzés formájában.