Menü megnyitása

Pigniczki Marcell

Pigniczki Marcell
Születési év: 
1997
Lakhely: 
Budapest
Tehetségterület: 
Idegtudományok, gyakorlati kémia
Mentorok: 

Miért fontos számodra ez a program?
Számomra ismeretlen kutatási területekbe tekinthettem bele mind gyakorlati, mind elméleti úton. Ezeket megismerve megfontolt döntést hozhatok majd az egyetemi pályaválasztásnál.

Miért érzed/érezted úgy, hogy szükséged van mentorra?
A mentor olyan dolgokat tud megmutatni a saját foglalkozási területéről, amiknek tudatában csak az ott dolgozó emberek lehetnek, így egy pontos és sokoldalú képet kaphatunk egy adott munkáról, lehetőségről.

Mitől más egy mentori segítség, mint egy tanári/szülői segítség?
A mentori segítség attól különbözik egy tanári/szülői segítségtől, hogy képes olyan területeket feltárni és akár gyakorlatban is bemutatni, ami már túllépi az egyetemi tananyag és az interneten elérhető információ határait. Ezt egy szülő vagy tanár csak akkor nyújthatja, ha maga is a megismerni kívánt területtel foglalkozik.

Miért ajánlanád egy barátodnak, hogy keressen mentort?
Azért ajánlanám, mert így képes lesz pontosan eldönteni, hogy mivel szeretne foglalkozni a jövőben és már a pályaválasztás előtt gyakorlati tapasztalatokat szerezhet.

Mit kaptál eddig a programtól?
Kiváló és összetartó társaságot, akik a jövőben nagy álmokat valósítanak majd meg, és betekintést mind elméleti és gyakorlati úton az idegtudományok területére.