Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

XX. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

Időpont: 2020. január 9-11.
18 ország felsőoktatási intézménye, 200 kiállító várja az érdeklődő fiatalokat, ingyenesen.

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. A nagyszabású esemény huszadik alkalommal kapcsolja össze az egyes szereplőket: a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel.

A többnapos seregszemlén közel 53.000 látogató vesz részt évről évre. A legnagyobb érdeklődésre számot tartó kérdések a képzésről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről, illetve a tanulmányokat követő jövőképről hangzanak el.

A szakma iránt érdeklődőknek is biztos támpontot kínál a rendezvény, akár személyre szabott, akár külföldi- és egyéb nyelvtanulási lehetőségekkel.

A továbbtanulni szándékozók mellett a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára is fontos, egyedülálló lehetőséget nyújt a rendezvény, hiszen mind egy színtéren értesülhetnek a szakmai újításokról, módszerekről. Különböző előadások keretein belül tájékozódhatnak a magyar felsőoktatás jövőjéről, valamint a kiállítók képviselőivel beszélgetve alkalmuk nyílhat elképzeléseiket közös útra terelni.

A belépés minden látogató számára INGYENES, de REGISZTRÁCIÓHOZ kötött.

Csoportos regisztráció ITT .