Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Székely Szilveszter

Székely Szilveszter
Születési év: 
1987
Lakhely: 
Budapest
Tehetségterület: 
Karrierépítés
Mentorok: 

Miért fontos számodra ez a program?
Lehetőséget biztosít új emberekkel való találkozásra, akiknek szintén szükségük van segítségre és szomjazzák a tehetséggondozást, a gyakorlati és valóban felhasználható ismeretek elsajátítását.

Miért érzed/érezted úgy, hogy szükséged van mentorra?
Ahhoz, hogy versenyképes tudásra tegyünk szert, igenis szükség van olyan vezetőre/mentorra, aki a saját szakterületén kiváló teljesítménnyel bír - ezért is éreztem, hogy élnem kell ezzel a lehetőséggel, jelentkeznem kell ebbe a programba, amit a Tehetség Piactér mentorprogram biztosított számomra.

Mitől más egy mentori segítség, mint egy tanári/szülői segítség?
Egy szülő segítheti gyermekét a mindennapi életben, a boldogulásban, de nem feltétlenül biztos, hogy a gyermek választott szakmájában lényeges segítséget tud biztosítani. A tanári kapcsolat pedig általában az iskola falain belül tart csak - egy mentori szerep ennél sokkal nagyobb felelősséggel jár, hiszen a mentorált jövőjének előkészítését igyekszik szolgálni tudásának átadásában.

Miért ajánlanád egy barátodnak, hogy keressen mentort?
Új emberekkel találkozni mindig jó dolog. Tehetséges emberekkel találkozni szintén. Nagyszerű érzés azonban az, amikor kapsz elég figyelmet, válaszokat a kérdéseidre - ez pedig a Tehetség Piactér szervezőinek, szakembereinek köszönhető! A mentor pedig segít abban, hogy ebben a rohanó világban találhass egy biztos pontot, egy kapaszkodót - ami talán megváltoztathatja életed - na ezért ajánlanám.

Mit kaptál eddig a programtól?
Új és tehetséges embereket ismerhettem meg, programokon vehettem részt - amik arra fókuszáltak, hogy dolgozzunk csapatban, közben fejlesszük magunkat.
Miben, milyen területeken tudtál a mentor révén előre lépni, ami nélküle valószínűleg/esetleg nem ment volna?
Karrierépítésben.

További gondolatai:
Külön köszönetet szeretnék mondani mentoromnak, Varga Krisztinának, hogy segítette/segíti és figyelemmel kíséri fejlődésemet! Köszönöm szépen!