Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

TEFOM online térben

Időpont: 2020. október 20-27.
Jelentkezési határidő: 2020. október 20.
TEhetség FOglalkozások Megosztása online tanteremben.

Kedves Pedagógus Kollégák!
Tehetségpontként szeretnénk folytatni az előző három év gyakorlatát, mely alkalmával izgalmas oda-vissza áramló szakmai tudásmegosztás részesei lehettünk. Az elmúlt 3 évben több mint 250 látogatót fogadtunk...ezt köszönjük. Most is izgalmas munkafolyamat közepette vagyunk, hiszen mindezt online formában is szeretnénk megoldani. Ezért ezen a területen is képezzük magunkat, hogy jó képzéseket tarthassunk, bővítjük tudásunkat, hogy megoszthassuk, tanulunk, hogy taníthassunk. Így találtunk rá számos olyan felületre ami segít minket ebben, és mások számára is hasznos lehet.
Legyünk ebben is partnerek!
Várunk Titeket egy kalandra az online térben is! Most a webuni online tanterem lesz az a felület amin tehetséggondozó programunkkal megismerkedhettek.
Első alkalommal egy online prezentáció, foglalkozás-videó, műhelyfoglalkozás-tervezet és egy érdekes gyakorlat segíti az elmélyülést!

A csatolt Hírlevélben megtaláljátok a teendőket, lentebb egy aktív link vezet az online tanterembe. A felület bármikor, bárhol és bármilyen eszközön megnyitható.

Üdvözlettel:
--
Dráva Kincse Óvoda és Konyha
Bátkiné Mészáros Viktória
óvodavezető
tehetségfejlesztő szaktanácsadó