Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Tizenkettő nem egy tucat nyereményjáték-szabályzat

Tájékoztató a Tizenkettő nem egy tucat! felhíváshoz kapcsolódó közönségszavazás szabályzatáról

A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Országos Szövetsége (MATEHETSZ) Tizenkettő nem egy tucat című  közönségszavazásának hivatalos játékszabályzata.

A MATEHETSZ Tizenkettő nem egy tucat! című pályázatának keretében iskolai médiacsapatok kisfilmeket és filmes interjúkat készítettek. A beérkezett munkák közül a MATEHETSZ 25 alkotást választott ki, melyekkel kapcsolatban közönségszavazást hirdet. A beérkezett szavazatok figyelembevételével a MATEHETSZ szakmai zsűrije dönt a helyezésekről.

1.    A közönségszavazás szervezője:
A közönségszavazás (továbbiakban: játék) szervezője a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Országos Szövetsége, MATEHETSZ (Székhely:1119, Budapest, Mérnök utca 39.) (a továbbiakban: szervező).

2.    A közönségszavazásban részt vevő személyek:
A játékban részt vesz minden, Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező természetes személy, aki a játék időtartama alatt 2014. április 16. és április 30. között szavaz a videókra. A játékban nem vehetnek részt a MATEHETSZ dolgozói és a játék szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő ügynökség(ek), ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói [Ptk. 685.§ b) bekezdése].

3.    A játék időtartama:
A játék 2014. április 17-től május 9-ig tart.

4.    A játék menete
A játékban a MATEHETSZ szakmai zsűrije által kiválasztott 25 kisfilmre lehet szavazni.
A Játék célja annak eldöntése, hogy kategóriánként mely filmek illetve filmes csapatok készítették el a közönség szerinti legjobb filmeket.

Szavazni az alább 5 kategóriában lehet:

1.    Alkotóművész kategória
2.    Előadóművész kategória
3.    Sport kategória
4.    Tudomány és technológia
5.    Egyéb kategória

A beérkezett szavazatok figyelembe vétele mellett a MATEHETSZ szakmai zsűrije dönt a nyertesekről a film technikai és tartalmi megvalósítása alapján.

5. Nyeremény
A nyertesek értékes nyereményekben (társasjátékok valamint Tehetséghidak arculatos ajándéktárgyakban) részesülnek.

A közönségszavazásban résztvevő filmek: http://tehetseg.hu/tehetseg-honapja-2014/szavazas

6.    A nyeremények átvétele:
A Szervező a nyertes filmek készítőit az eredményhirdetést követően 5 munkanapon belül e-mailben értesíti a nyeremény átvételének pontos menetéről.

7.    Közzététel
A nyertes filmek nevét a Szervező az eredményhirdetés után legkésőbb 2 munkanapon belül a www.tehetseg.hu weboldalon közzéteszi.

8.    Információ a játékról
A résztvevők a játék tartama alatt a játékkal és a nyereményekkel kapcsolatos információkat a  http://tehetseg.hu/tehetseg-honapja-2014/szavazas oldalon érhetik el.
A nyeremények készpénzre nem válthatóak, és nem átruházhatóak.
A játékszabály módosításának jogát a szervező fenntartja.
Budapest, 2014. április 17.