Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Bánhidi Brigitta

Munkakör: 
Többet, kevesebbel! - vezetőfejlesztő, executive coach, közgazdász
vezetésfejlesztés

Milyen elvárásokkal jelentkeztél a tutori szerepre?
Bízom benne, hogy a fiatalokkal végzett munka során én is sokat tanulhatok majd a tehetségfejlesztésről és a mai kamaszok világáról, ami segíthet a vezetőfejlesztő munkámba is új módszereket beemelni.

Miért tartod fontosnak az egyéni segítségnyújtást a tehetséges fiatalok számára?
Hiszem, hogy mindenkinek azzal kell foglalkoznia egész élete során, amiben a legjobb és amit a legnagyobb szenvedéllyel tud végezni. Így a munka se munka lesz, hanem szórakozás, ami mellesleg megélhetést is biztosít. Ha egészen fiatalon, gyerekkorban el tudjuk ültetni ezt a szemléletet a tehetségek fejében, akkor kevesebb vargabetűvel, akár egyenes úton juthatnak el a számukra legoptimálisabb életpályára, amivel nem csak ők személyesen, hanem össztársadalmilag is profitálhatunk a tehetségükből. Mivel nincs két egyforma agy a világon, ezért két egyforma segítségnyújtás sem létezik – legjobb, ha mindent egyéni szinten kezelünk.

További gondolatod, amit fontosnak tartasz a tutorálással kapcsolatosan:
Az üzleti életben vezetőfejlesztőként dolgozva látom, mennyi felnőtt küzd azzal, hogy fiatalként nem szerzett kellő önbizalmat és érdekérvényesítő képességet. Célom, hogy a közös munkánk során tutoráltjaim megerősödjenek saját értékeiket és erőforrásaikat illetően, tudatosabban tűzzék ki céljaikat és tisztábban láthassák, milyen fejlesztésekre van szükségük a tehetségük kibontakoztatása érdekében. www.banhidibrigitta.hu